Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Νοε
Μπερδεμα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μοιάζει να μπερδεύει του εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αναταράξει κάποιες σκέψεις και αποφάσεις και να προκαλέσει αμφιβολίες και αναταραχή σε συζητήσεις που έχουν λάβει χώρα. Το γεγονός πως έχουν υπάρξει αλλαγές σε συναισθήματα ανάμεσα σε άτομα που δοκίμασαν την ισορροπία της σχέσης τους, φαίνεται να προκαλεί μία διαφορετική διάθεση για επικοινωνία. Ίσως να επιλέξεις να κρυφτείς, να πάρεις αποστάσεις και να προσπαθήσεις να αποφύγεις να εκτεθείς ώστε να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές που είναι ικανές να λειτουργήσουν ως αφορμές για να ταραχτεί η ισορροπία σε μία σχέση που δεν έχει ακόμα πατήσει καλά στο έδαφος. 

Αν πάλι η σημερινή ημέρα εμπεριέχει μετακινήσεις και επαφές, να έχεις κατά νου πως μπορεί να προκύψουν αλλαγές στο πρόγραμμα σου και να χάσεις χρόνο. Κάποιες συνεννοήσεις που δεν έγιναν όπως θα έπρεπε είναι σε θέση να τινάξουν στον αέρα την καθημερινότητα σου και να λειτουργήσουν ως σπίθες έντασης σε κουβέντες που μπορεί πολύ εύκολα να πάρουν άσχημη τροπή. Από την άλλη  όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις κάποια πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και να μάθεις νέα που είναι σε θέση να σε κάνουν να αλλάξεις τη σκέψη σου απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Νοε 2018 | 15:04
Μετά την απελευθέρωση της Περσεφόνης, ένα κρυφτούλι με την Αντιγόνη επιβάλλεται.   https://youtu.be/8onMJT7Os6g Γιατρέ μου ζω ένα δράμα!
Θεσεις πλανητων