Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html18
Νοε
Σαν κινουμενη βομβα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα πυροδοτήσει εξελίξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού προσφέρει την ευχέρεια να υπάρξουν κινητοποιήσεις που δείχνουν πως υπάρχει η προσωπική βούληση για εξελίξεις. 

Η ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου από τους γύρω σου θα γίνει έντονη και αυτό σημαίνει πως ακούγεσαι, φαίνεσαι ή γίνεσαι ιδιαίτερα αισθητός/η. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει κάποιους, με αποτέλεσμα να παρατηρήσεις περίεργα βλέμματα γύρω σου, να αναγνωρίσεις διαθέσεις και συμπεριφορές που μοιάζουν με μία καλυμμένη μορφή επίθεσης. Μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με μία κατά μέτωπο αντίδραση, κάτι που μπορεί να σου φαντάζει εντελώς φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να μην προχωράς σε δεύτερες σκέψεις που θα μπορούσαν να σε κάνουν να συγκρατηθείς. 

Θα μπορούσες όμως να ακολουθήσεις το δρόμο της επιθετικής διπλωματίας, που στηρίζεται στο γεγονός πως δίνεις το λάβαρο της επίθεσης στην άλλη πλευρά χωρίς να περιμένει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσες να μεταφέρεις την εσωτερική σου ένταση στο άτομο που έχεις απέναντι σου, να το μετατρέψεις σε μία κινούμενη βόμβα η οποία αναζητά τον τρόπο για να εκτονωθεί. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τη σταδιακή μετατόπιση της ευχέρειας χρήσης δύναμης και εξουσίας στην άλλη πλευρά, ώστε να τη βοηθήσεις να υποπέσει στο λάθος της ύβρεως. Κάτι τέτοιο είναι πολύ εύκολο αν καταφέρεις να βρεις το κουμπί που λειτουργεί σαν το σημείο που κάνει την άλλη πλευρά να χάσει τον έλεγχο. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Νοε 2018 | 17:54
Ύβρις είναι και να ξοδεύω την ενέργεια μου σε καταστάσεις κατώτερες του σκοπού μου. Άλλωστε ο βαρύκεντρος Άρης στον Κριό έχει ήδη στείλει το μήνυμα, όπως είπε ένας Τούρκος επιστήμονας σε συμπατριώτες του χωρικούς, μην πυροβολείτε με καλάσνικοφ τον Ήλιο δεεν θα πέσει! Σελήνη στον Κριό, Δίας στον Τοξότη και τα δώρα του Δία στον Σκορπιό δεεν επιστρέφονται...κι  αν από κάποιο δωράκι αντί για σκορπιός ξεπήδησε σκορπίδι και αντί για πεταλουδίτσα σκνίπα...τι να κάνουμε Στρατηγέ μου...συμβαίνουν  και στις καλύτερες παρέες https://youtu.be/OMaycNcPsHI  με την ευχή μου. Γι αυτό Στρατηγέ μου παραμένω right on target https://youtu.be/F3e2f4bzumY  τρέξιμο Στρατηγέ μου, τρέξιμο!
Θεσεις πλανητων