Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Δεκ
Μια σαφης ενδειξη της τελικης αποφασης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί μία μορφή ανασκόπησης των τελευταίων είκοσι περίπου ημερών, που είναι σε θέση να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα φέρουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. 

Το θέμα της σημερινής ημέρας έχει να κάνει με τον οικονομικό τομέα και με λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν σε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και μοιάζουν να έχουν προκαλέσει στασιμότητα. Θα χρειαστεί να φανεί αποφασιστικότητα απέναντι στα εμπόδια, να γίνουν υπερβάσεις ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης καταστάσεων που μοιάζουν πολύ πιο δύσκολες από όσο είναι στην πραγματικότητα. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα να τεθούν κόκκινες γραμμές και να γίνουν φανερά τα όρια σε περιστάσεις που μέχρι σήμερα μπορούσαν να λειτουργήσουν μέσω μίας έντονα χαλαρής διάθεσης. 

Έχει φτάσει η ώρα που θα πρέπει να υπάρξει ένα πόρισμα, που είναι πλέον απαραίτητο να βγει η απόφαση, που ο χρόνος τελειώνει και δεν μπορεί να δοθεί νέα παράταση. Καλείσαι να απαντήσεις στο κατά πόσο μπορείς να διώξεις από μέσα σου σκέψεις, εικόνες και αναμνήσεις που δηλητηριάζουν το παρόν σου και να προχωρήσεις σε μία εγχείρηση αφαίρεσης όλων των παραπάνω, ώστε να βελτιώσεις το κλίμα σε μία σχέση που αναζητά την πυξίδα για το αύριο. Δεν μπορείς να περιμένεις από την άλλη πλευρά να προχωρήσει σε αυτή την πράξη, αλλά χρειάζεται να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να αποδεικνύεις πως έχεις την αποφασιστικότητα που απαιτείται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων