Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Δεκ
Χωρις σαφη πυξιδα
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στη 15η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου μοιάζει να δηλώνει στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) πως υπάρχει η ευκαιρία για στιγμές πραγματικής ευτυχίας στη ζωή τους, ακόμα και αν αυτές οι στιγμές προσφέρονται ως δώρο από άγνωστο αποστολέα. 

Μία εκδρομή αυτή την περίοδο θα μπορούσε να λειτουργήσει άκρως αναζωογονητικά και να καταφέρει να βάλει φρένο στην επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα η οποία δημιουργεί αγκυλώσεις και προβληματισμούς. Η ευκαιρία να ταξιδέψεις μακριά από τις εικόνες της πραγματικότητας σου αποτελεί μία καλή λύση αυτή την περίοδο, αφού θα μπορέσεις να αδειάσεις το μυαλό σου από όσα σε απασχολούν και να εστιάσεις σε προοπτικές που σε κάνουν να ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοικτά. Η ανάγκη σου να μη μένεις μόνος/η αυτή την περίοδο μπορεί να καλυφθεί από τη συντροφιά ενός προσώπου που είναι σε θέση να ταυτιστεί με τις διαθέσεις σου και να αγγίξει τα συναισθήματα σου, χωρίς να ζητάς κάτι τέτοιο συνειδητά ή ακόμα και επιτακτικά. 

Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μία σύγχυση στο μυαλό, να ανατρέψει τις προτεραιότητες σου, να μπερδέψει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Η βουτιά σε έναν κόσμο που απέχει από τη στεγνή επανάληψη της καθημερινότητας, μοιάζει με την προοπτική μίας ανατροπής των δεδομένων χωρίς όμως να γνωρίζεις αν είσαι σε θέση να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες. Η ασάφεια του λόγου κάποιων ατόμων θα μπορούσε να φέρει ομίχλη στο μονοπάτι που βρίσκεσαι, αφού δεν είσαι σε θέση πλέον να διακρίνεις το στόχο που είχες θέσει πριν από λίγο καιρό. Αν όντως μπερδεύεσαι, τότε ζήτησε από τους ανθρώπους γύρω σου να είναι σαφείς και να μην αφήνουν καμία χαραμάδα παρερμηνείας στο λόγο τους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων