Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



30
Ιαν
Φεβρουαριος 2019
Από signingstar

Ο Φεβρουάριος μπορεί να ξεκινήσει δυναμικά και με ταχύτητα, αλλά στην πορεία θα αντιληφθείς πως φέρνει μαζί του καταστάσεις που είναι σε θέση να σε βάλουν σε σκέψεις και διάθεση ή απαίτηση να κλειστείς στον εαυτό σου. Η έναρξη μίας νέας επαγγελματικής πρόκλησης μπορεί να είναι ελπιδοφόρα και εντυπωσιακή, αλλά με την πάροδο των ημερών θα αντιληφθείς πως το κλίμα δεν είναι όπως ακριβώς το φανταζόσουν. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως αντίπαλοι απέναντι σου, να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που έχουν απόψεις που θα κοντραριστούν με τις δικές σου. Μπορεί να βιώσεις την πυγμή αφεντικών πάνω από το κεφάλι σου ή να νιώθεις προδοσία από άτομα που είχατε σχεδιάσει να συνεργαστείτε, αλλά τελικά αυτό δε θα γίνει. Ίσως πάλι να χρειαστεί να βουτήξεις μέσα σου και να αναζητήσεις απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τη σχέση σου, να εξετάσεις κατά πόσο έχουν γίνει λάθη που σε οδηγούν σε συναισθήματα που δεν έχουν  σχέση με όσα συνέβησαν πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Vivienne
10 Φεβ 2019 | 20:49
Δεν ξέρω κι εγώ αν πρόκειται για κάτι γενικό ή ν αφορά συμπτωματικά τους χάρτες και των δύο μας.. όμως, δεν ξέρω αν νιώθω πόνο που απομακρύνθηκα ή που δεν έμεινα.. και για τα δύο προφανώς. Σίγουρα όμως, δε θα άντεχα περισσότερο με εκείνες τις συνθήκες.
Εικόνα ζωδίου
aqua75
08 Φεβ 2019 | 13:19
Vivienne, same here ακριβώς... Δεν ξέρω αν εχει να κάνει με τους υδροχόους ή με τον κρόνο που σε μένα διασχίζει την ακμή του 7 ου οίκου μου, όποτε γκρεμίζει οτι δυσλειτουργικό που δεν έχει σωστές βάσεις. Με πόνο βέβαια..
Εικόνα ζωδίου
Vivienne
03 Φεβ 2019 | 11:15
Λάθη κι από τις δυο πλευρές; Απομακρύνθηκα από έναν άνθρωπο, ο οποίος με έχει κακοποίησει συναισθηματικά (αλλά και σωματικα).. Υπάρχουν ακόμη συναισθήματα, όμως μου είναι αδύνατο να μπω στην ίδια κατάσταση, εάν υπήρχε τέτοια πρόθεση, φυσικά, από την άλλη πλευρά, εάν δε φροντίσει να δει κάποιον ειδικό... Οι απαντήσεις που αναζητώ, θα δοθούν...;
Θεσεις πλανητων