Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html31
Ιαν
Προσεγγιζοντας την κατα μετωπο αναμετρηση
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί το απόλυτο τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θέλοντας να τονίσει στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) πως υπάρχουν εμπόδια και κανόνες που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να υπακούσεις την έννοια του χρόνου, να αντιληφθείς πως δεν είναι εφικτό να λειτουργείς χωρίς να αναγνωρίζεις πως η ιεραρχία είναι ένα στοιχείο που δεν είναι απροσπέλαστο. Ίσως να κατανοήσεις πως καλείσαι να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, επιτρέποντας σε άλλα άτομα να εξασκήσουν την ισχύ και τη δυναμική τους, αφού δεν μπορείς να θέσεις σε αμφιβολία τις δυνατότητες τους. Ίσως πάλι να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τις ικανότητες σου, αλλά να πρέπει να υπακούσεις κάποιες διαδικασίες που είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν, παρά το γεγονός πως έχεις ενστάσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα αυτών απέναντι σε προκλήσεις που είναι πλέον ορατές. 

Σε ένα περισσότερο πρακτικό επίπεδο, θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά και πειθαρχημένα ώστε να αντιμετωπίσεις τα ανοικτά μέτωπα που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε αρένα μονομαχίας. Προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος/η για αναμετρήσεις με άτομα που είναι ικανά να φέρουν στην επιφάνεια την ανεπάρκεια σου, θέλοντας να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν το πάνω χέρι. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να διαβάσεις ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες αυτών των προσώπων, και οι οποίες κρύβονται πίσω από τη μάσκα της κατά πρόσωπο αναμέτρησης μαζί σου. Πιθανότατα να έχεις απέναντι σου φοβισμένα άτομα που επιτίθενται ώστε να ενισχύσουν την αμυντική τους λειτουργία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων