Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Φεβ
Νεος αερας
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στη 15η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή μοιάζει να θέλει να φέρει φρέσκο αέρα μέσα σε περιβάλλοντα που επιμένουν να κινούνται με ένα ρυθμό που θεωρείται ξεπερασμένος ή απλά μη λειτουργικός. 

Μία αναταραχή σε λόγια και υποσχέσεις θα μπορούσε να ξυπνήσει μία σχέση που επιμένει να κοιμάται. Ένας διάλογος που ανατρέπει τα υπάρχοντα δεδομένα ή μία υπόσχεση που αναιρείται θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη σπίθα σε μία κατάσταση που έχει χάσει τη σπιρτάδα της. Ίσως να χρειάζεται να βρεθεί ένας καταλύτης εξελίξεων και αυτός να προέρχεται από μία κατεύθυνση που έμοιαζε εντελώς απίθανη να μπορέσει να συνεισφέρει στη συγκεκριμένη περίσταση. Να έχεις όμως στο μυαλό σου, πως τα νεύρα μπορούν να τεντώσουν επικίνδυνα με αποτέλεσμα να προκύψουν κλυδωνισμοί που δεν είναι βέβαιο πως μπορούν να απορροφηθούν από όλες τις πλευρές. 

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη όμως θα μπορούσε να αποτελέσει και μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί μία ομαδική προσπάθεια. Ο σαφής διαχωρισμός των ρόλων είναι ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της απόπειρας, αφού χρειάζεται να υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες προς όλες τις πλευρές. Η ισότητα ανάμεσα σε όλα τα μέλη είναι ένα στοιχείο προς συζήτηση, αφού θα χρειαστεί να τεθούν κάποια άτομα επικεφαλής της όλης προσπάθειας, χωρίς όμως να διαταράσσονται ισορροπίες που κατάφεραν να βρουν τα πατήματα τους μετά από αρκετή προσπάθεια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων