Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Φεβ
Βολτα στο δωματιο που φοβασαι να βρισκεσαι
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου επιμένει να τονίζει την ανάγκη να μπει καθαρός αέρας σε ένα δωμάτιο που μοιάζει να βαραίνει ολοένα και περισσότερο λόγω του ότι παραμένει ερμητικά κλειστό. 

Αν αυτό το δωμάτιο είναι το μυαλό σου, τότε καλείσαι να κλείσεις τον ήχο που φτάνει στα αυτιά σου, να αλλάξεις τον κοινωνικό κύκλο που βρίσκεται γύρω σου, να φροντίσεις να απομονώσεις τις εικόνες και τις φωνές που είναι σε θέση να τονίσουν τα αδιέξοδα που κάποιοι θέλουν να παγιώσουν στη ζωή σου. Υπάρχει τρόπος να αποδράσεις από ένα σύστημα στο οποίο σε έχουν εγκλωβίσει, αρκεί να πιστέψεις πως υπάρχει ζωή και πέρα από τον οπτικό ορίζοντα που σου επιτρέπουν να φτάνει η ματιά σου. 

Αν αυτό το δωμάτιο είναι η καρδιά σου, τότε φρόντισε να κάνεις ένα ηλεκτροσόκ στον εαυτό σου μέσα από μία κίνηση που είναι σε θέση να ταράξει την επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Τόλμησε να εκφραστείς με διαφορετικό τρόπο, να ζητήσεις άλλου είδους διαβεβαιώσεις από την άλλη πλευρά, να ανοίξεις μία κουβέντα που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ανάλαφρη από τα συνήθη θέματα προς συζήτηση της τελευταίας περιόδου. 

Αν πάλι το δωμάτιο είναι καθαρά ο χώρος μέσα στον οποίο κινείσαι επαγγελματικά, τότε προσπάθησε να αποφύγεις την επαφή με ανθρώπους που κουβαλούν αρνητική ενέργεια. Έχεις ανάγκη την επαφή με άτομα που μπορούν να φέρουν φρέσκο αέρα στη ζωή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να λειτουργήσεις μέσα σε ομάδες με μοντέρνα ματιά απέναντι στη ζωή. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων