Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Φεβ
Αλλαγη του τροπου που αισθανεσαι
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου μοιάζει να αλλάζει τη διάθεση και τις επιθυμίες, αφού η ανάγκη για ένωση με κάτι πέρα από αυτό που προστάζει το μυαλό είναι πλέον εμφανής. 

Μπορεί να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να έρθεις κοντά με άτομα που μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σας, ακόμα και για πολύ μικρές αφορμές. Ίσως να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις μία νέα σχέση, μία κατάσταση που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές φοβίες και ανασφάλειες. Ίσως πάλι να γεμίσεις το μυαλό σου με σκέψεις και πεποιθήσεις που καταφέρνουν να μπερδέψουν τις προτεραιότητες σου, με αποτέλεσμα να χάνεται από το οπτικό σου πεδίο μία κατεύθυνση που σε οδηγούσε σε τοίχο ή αδιέξοδο. 

Θα θελήσεις επίσης να απομονωθείς από τη φασαρία και το θόρυβο, να ασχοληθείς με αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή σου, να έρθεις σε επαφή με το συναισθηματικό σου κόσμο για να μπορέσεις να αποκρυσταλλώσεις τα αισθήματα σου. Μπορεί να είσαι μπερδεμένος/η μέσα σε μία κατάσταση που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις τη λογική σου, με αποτέλεσμα να αναζητάς να λάβεις ερεθίσματα από κατευθύνσεις που το προηγούμενο χρονικό διάστημα δε φαίνονταν ικανά να σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις την υπόθεση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων