Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html10
Φεβ
Μικρες στιγμες απολαυσης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και οι ευνοϊκές όψεις με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και τον Ερμή από τους Ιχθείς, φαίνεται να κατεβάζουν την ταχύτητα της δράσης και της σκέψης, αφού ένα από τη ζητούμενα είναι να απολαύσεις τις στιγμές. 

Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα αναζητήσεις μικρές και καθημερινές απολαύσεις, θα προσπαθήσεις να γευτείς τις στιγμές σου μέσα από τη συντροφιά ανθρώπων που μπορείτε να συνεννοηθείτε ακόμα και χωρίς να μιλάτε. Μπορεί να εστιάσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου. εφόσον είσαι σε θέση να προχωρήσεις τα σχέδια και τις βλέψεις σου. Είναι πιθανό να ασχοληθείς με σκέψεις και πλάνα που είναι κάπως θολά μέσα στο μυαλό σου, με στόχο να τα βάλεις σε μία σειρά, να καταφέρεις να τα μετατρέψεις σε προσεκτικά βήματα που έχουν αρχή και τέλος. Ένα σημαντικό θέμα οικονομικού περιεχομένου θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή ώστε να ξεδιαλύνεις τα όρια μέσα σε μία συνεργασία που δε χρειάζεται να παραμένει μετέωρη.

Ίσως πάλι να επιδιώξεις να εστιάσεις σε ζητήματα απόλαυσης, είτε αυτή προέρχεται μέσα από το καλό φαγητό, είτε μέσα από τον ερωτικό τομέα εφόσον υπάρχουν τα κατάλληλα ερεθίσματα. Η απόδραση από την καθημερινότητα είναι ένα θέμα που σε απασχολεί και θα προσπαθήσεις να το επιτύχεις, αφού αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που σε κάνουν να στεγνώνεις από συναισθήματα. Η καλή συντροφιά είναι ένα απαραίτητο συστατικό στην παραπάνω προσπάθεια, λόγω του γεγονότος πως η σωματική επαφή είναι ένα σημαντικό στοιχείο της απόλαυσης που αναζητάς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων