Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Φεβ
Με ξεκαθαρο τροπο
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου μοιάζει να δυσκολεύει τις επαφές των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, λόγω της επιμονής και του πείσματος που δεν επιτρέπει να υπάρξει ελαστικότητα και ευελιξία. 

Κάθε προσπάθεια συνεννόησης μπορεί να έχει ένα αποτέλεσμα που δεν εμπεριέχει τις έννοιες της σύμπλευσης και συνεννόησης, αφού υπάρχουν προσωπικές σκέψεις και πεποιθήσεις που εμποδίζουν τη σύζευξη των διαφορετικών απόψεων. Η επιμονή στην προσωπική γνώμη είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στο να βρεθούν σημεία σύγκλισης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές μέσα σε μία ομάδα που προσπαθεί να λειτουργήσει με αρμονία και συνεννόηση. Κάποιοι ρόλοι θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, οπότε είναι πιθανό να αισθανθείς πως χάνεσαι μέσα σε ένα χάος από ασάφειες και δυσκαμψίες. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει και μία γενναία εκκαθάριση σε ένα ζήτημα που επιμένει να προκαλεί ασφυξία σε ένα σύνολο ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να βρει τα πατήματα του. Είναι χρήσιμο να προκαλέσεις μία αναστάτωση ώστε να επανέλθει η ισορροπία που έχει χαθεί, για να τεθούν και πάλι κανόνες που απουσιάζουν. Μία τέτοια πράξη μπορεί να μοιάζει με προβοκάτσια, να θυμίζει προσπάθεια ώστε να επιβάλεις τον εαυτό σου μέσα σε μία ομάδα, αλλά μπορεί παράλληλα να αποτελέσει μία λυτρωτική πράξη, αφού απελευθερώνει από αγκυλώσεις που δεν έχουν καμία αξία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων