Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



17
Απρ
Πανσεληνος 19/4/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 19ης Απριλίου στην 29η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τις πρώτες μοίρες του Ταύρου, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με την Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων τονίζει την ανάγκη να αναδιαταχθούν ισορροπίες που μπορεί να οδηγούν σε καταστάσεις στασιμότητας και βαλτώματος.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) στο τέλος των ζωδίων/ωροσκόπων και εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) στην αρχή των παραπάνω ζωδίων/ωροσκόπων. Η έκφραση της απώλειας της ευχαρίστησης μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική αφορμή ώστε να εξεταστούν εκ νέου διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που χρειάζονται αέρα ανανέωσης. Αν ένα κεφάλαιο έχει κλείσει, τότε θα πρέπει να υπάρξει αποφασιστικότητα ώστε να σβήσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει με μία αποστολή κινδύνου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος αναζητά καθαρές λύσεις και αποφάσεις, γι αυτό μην προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο. Είναι η ώρα που θα εκστομίσεις φράσεις που προκαλούν αναταραχή, κάτι που όμως σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να τις κάνεις και πράξη. Όσο και να προσπαθήσεις να κρυφτείς από τις προκλήσεις, αυτό μοιάζει πλέον αδύνατο, αφού το φως έχει πέσει πάνω σου και σε φωτίζει σαν τον/ην κεντρικό/η πρωταγωνιστή/ρια της παράστασης.

 

Κριός

Η έντονη και αποφασιστική Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, που βρίσκεται απέναντι σου, αποτελεί μία στιγμή που θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν θα ανοίξεις τα χαρτιά σου ή θα κρυφτείς πίσω από τα προσχήματα. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις διαφωνίες και ενστάσεις σου, γνωρίζοντας όμως πως θα προκαλέσεις την άλλη πλευρά απέναντι σου ώστε να υπάρξει αντίλογος και εντάσεις. Αν όμως θεωρείς πως δεν είναι ώρα να θέσεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου, τότε καλύτερα να βρεις μία δικαιολογία και να αποφύγεις να σηκώσεις το γάντι. Είναι πιθανό να εμπλακείς σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι, οπότε καλύτερα να θέσεις τα όρια σου και να σταθείς πίσω από αυτά. 

Ταύρος

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να επηρεάσει ζητήματα εργασιακού περιεχομένου μέσα από κινήσεις άλλων ατόμων που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου, να μετριάσεις την αποφασιστικότητα σου και να προσπαθήσεις να διαβάσεις τους κινδύνους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να υψώσεις τη φωνή σου ή να εγείρεις εντάσεις, χωρίς να γνωρίζεις πως κάποιοι σε περιμένουν στη γωνία. Αν όμως αντιλαμβάνεσαι πως είναι σε κίνδυνο η υγεία σου επειδή κρύβεσαι πίσω από προσχήματα, τότε καλά θα κάνεις να αναφερθείς σε ένα θέμα που γνωρίζεις όμως πως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι και να είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις με πυγμή και διάθεση ουσιαστικής εκκαθάρισης. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Ζυγό ζητά από εσένα να δείξεις αποφασιστικότητα απέναντι σε ένα θέμα προσωπικού περιεχομένου και να αποδείξεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να έχεις το τιμόνι στα χέρια σου. Αν θεωρείς πως εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα κινείσαι με τρόπο που δείχνει ατομικές προθέσεις και αδυναμία συνεργασίας με τρίτους, τότε καλύτερα να εξετάσεις εκ νέου τη στάση σου και να αναγνωρίσεις αυτές τις προθέσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σχέση που θεωρείς πως μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, τότε καλύτερα να αποφύγεις να λάβεις τη γνώμη πολλών προσώπων γιατί θα μπερδευτείς και θα χάσεις το στόχο που έχεις θέσει και βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου. 

Καρκίνος

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να ταρακουνήσει θέματα οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου μέσα από αποφάσεις που θα χρειαστεί να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου, με τρόπο που δείχνει πως είσαι διατεθειμένος/η να λάβεις αποστάσεις, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο να κάνεις πράξη αυτές τις σκέψεις που σε κάποιους μπορεί να μοιάζουν και απειλεές. Ίσως πάλι να χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από κάποιες καταστάσεις που θα μπορούσαν να σε μπλέξουν σε ένα περίεργο και δυσάρεστο παρασκήνιο, κάτι που όμως σε φέρνει δύσκολη θέση απέναντι σε άτομα με εξουσία και ισχύ.  

Λέων

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να φέρει συζητήσεις και εντάσεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ταξίδι ή τη σκέψη σου για εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στα επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορεί να προκύψουν κάποιες αναταράξεις στην ισορροπία με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, να χρειαστεί να εξηγήσεις κάποιες ιδέες που έχεις μέσα στο μυαλό σου και είναι πιθανό να προκαλέσουν την αντίσταση από την πλευρά τους. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με το χρονοδιάγραμμα μίας μετακίνησης σου, κάνοντας κάποιες αλλαγές που έχουν ως στόχο να σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη ενός στόχου.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό είναι ικανή να προκαλέσει εξελίξεις σε θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία σε προβληματίζουν αρκετό καιρό. Είναι καιρός να ασχοληθείς με μία συνεργασία που έχεις στα σκαριά ή να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτά που έχεις συμφωνήσει και λαμβάνεις, αφού θεωρείς πως η εργασιακή σου συμβολή είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε συμφωνηθεί. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να λάβεις μέρος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ισορροπίας το οποίο δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα έχει τη θετική κατάληξη που έχεις κατά νου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις σου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία πολύ δυναμική χρονική στιγμή, αφού θα χρειαστεί να δείξεις αποφασιστικότητα ώστε να λύσεις ένα γόρδιο δεσμό που βρίσκεται στο δρόμο σου. Καλείσαι να αναγνωρίσεις πως δεν μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις κατευθύνσεις που κινείσαι, οπότε χρειάζεται να θέσεις προτεραιότητες. Θα χρειαστεί να αναγνωρίσεις τι είναι σημαντικότερο στη ζωή σου, να αλλάξεις την ιεραρχία των προτεραιοτήτων σου και να προχωρήσεις σε κάποιες τομές που θα έπρεπε να έχεις κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Μη φοβηθείς να αναγνωρίσεις πως κάποιο άτομο έχει έντονη επιρροή πάνω σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο θυμίζει μία δέσμευση που σε τρομάζει, αλλά ταυτόχρονα σε λυτρώνει από σκέψεις που κάνεις αρκετό καιρό.  

Σκορπιός

Η έντονη Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει να επηρεάζει τον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, μέσα από διαδικασίες που θα μπορούσαν να έχουν αποτελέσματα τα οποία δεν είσαι σε θέση να αποδεχτείς. Μπορεί να υπάρξει έντονο παρασκήνιο σε ζητήματα που θα ήθελες να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια, αλλά αυτό δε μοιάζει να είναι εφικτό αυτή τη χρονική στιγμή αφού εμπλέκονται άτομα που λειτουργούν με τρόπο που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αν πάλι υπάρχουν θέματα που αφορούν την υγεία σου, τότε προσπάθησε να διαβάσεις τα σημάδια και να μην τα αγνοήσεις, αφού είναι πιθανό να πρέπει να ακολουθήσεις μία θεραπευτική αγωγή.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος με τα οποία μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να μιλήσεις με άτομα που γνωρίζεις πως μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου, ώστε να συγκεντρώσεις γνώμες που είναι χρήσιμες σε περίπτωση που προσπαθείς να οδηγηθείς σε κάποιο συμπέρασμα. Αν πάλι χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις ένα ζήτημα με ένα πρόσωπο του φιλικού κύκλου, τότε να θυμάσαι πως πρέπει να δοθεί μία λύση, όσο και αν κάτι τέτοιο μπορεί να σε αγχώνει αυτή τη χρονική στιγμή.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να ασχοληθείς με τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, με τρόπο που θα μπορούσε να δηλώνει πως καλείσαι να ξεγυμνωθείς μπροστά σε κόσμο. Είναι η ώρα που θα κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να υποχρεωθείς να παραδεχτείς πως υπάρχουν κομμάτια της δουλειάς σου που δεν μπορείς να εκτελέσεις όπως είχες υποσχεθεί. Ίσως να δεχτείς μία έντονη κριτική από πρόσωπα εξουσίας που έχει στόχο να σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που εργάζεσαι. Στον προσωπικό τομέα, θα έρθει στην επιφάνεια όποια ασυνεννοησία υπάρχει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τριβές μέσα σε ένα χώρο που προσπαθούσες να τον διατηρήσεις λειτουργικό ακολουθώντας συμβιβασμούς.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό έχει ως στόχο να σε κάνει να εκφραστείς και να φέρεις στην επιφάνεια ένα θέμα που δεν μπορείς να συνεχίσεις να το κρύβεις. Ίσως να πιεστείς ώστε να μιλήσεις και να φέρεις στο προσκήνιο κάποιες σκέψεις σου που θα μπορούσαν να είναι δυσάρεστες σε πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα θέμα μετακίνησης που είναι σε θέση να σε προβληματίζει για οικονομικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να θέσεις εκ νέου το πλαίσιο αυτής. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να προσέχεις αυτά που εκφράζεις, αφού τα λόγια σου μπορεί να ακούγονται πολύ πιο διαφορετικά από όσο είναι στην πραγματικότητα.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα ταρακουνήσει θέματα οικονομικού περιεχομένου με στόχο να σε αναγκάσει να εξετάσεις τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να ζυγίσεις με ειλικρίνεια και διαύγεια τη συνεισφορά του άλλου προσώπου σε μία συνεργασία ή σχέση που βρίσκεται υπό εξέλιξη, αφού είναι αρκετά εύκολο να παραπλανηθείς. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτο σου και να εξετάσεις κατά πόσο κάποια πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος προσπαθούν να σε βοηθήσουν ή απλά λειτουργούν με τρόπο που μπορεί να κρύβει παρασκηνιακές βλέψεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων