Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Μαρ
Θα το τολμουσες;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 9 Μαρτίου επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από προκλήσεις ανάληψης δράσης σε περιστάσεις που απαιτείται να δείξεις σεβασμό στην ιεραρχία και ταυτόχρονα ικανότητα αρχηγικής εμφάνισης. 

Η ισορροπία σε μία τέτοια περίσταση είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά τη στιγμή που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αναζητά τον τρόπο να σπάσει το πλαίσιο της οριοθετημένης δράσης. Μία παρορμητική κίνηση μπορεί να θρυμματίσει μία προσπάθεια που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό με στόχο να χτιστεί ένα οικοδόμημα που απαιτεί πολύ γερά θεμέλια. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μία παρορμητική κίνηση μπορεί να κινητοποιήσει οχήματα που παραμένουν στάσιμα τον τελευταίο καιρό, χωρίς να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν κατά πόσο έχουν μείνει από καύσιμα ή δειλιάζουν να βγουν σε μία λεωφόρο που μοιάζει με πίστα έξω από τα νερά τους. 

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε λοιπόν αποτελέσει την ευκαιρία για να δείξουν κάποιοι την ικανότητα τους να ταρακουνάνε τις βαλτωμένες ισορροπίες. Αν έχεις τη δυναμική να ηγηθείς και να εμπνεύσεις, τότε μη δειλιάσεις μπροστά στην προοπτική του να γίνεις ο εαυτός σου. Αν μπορείς να γίνεις οδηγός μίας πορείας που έχει χάσει τον προσανατολισμό της ή έχει συμβιβαστεί με τον προορισμό που έχει βρει, τότε τόλμησε να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου. Αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις ενστάσεις από πρόσωπα που δεν αντέχουν να χάνουν τον έλεγχο από τα χέρια τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων