Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Μαρ
Στιγμιαια ενταση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Ταύρο και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο μοιάζει να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ώστε να εκφράσουν τις προθέσεις τους με τρόπο που είναι βέβαιο πως θα συναντήσει αντιστάσεις και θα προκαλέσει εντάσεις. 

Η επιμονή σου σχετικά με ένα θέμα που θα ήθελες να εξελιχθεί σύμφωνα με τη δική σου βούληση, είναι πιθανό να σε φέρει απέναντι από άλλα άτομα που επιμένουν να μιλούν για λειτουργία μέσα σε συλλογικό πλαίσιο. Οι σχέσεις σου με πρόσωπα του εργασιακού ή φιλικού περιβάλλοντος μπορεί να διαταραχτούν με τρόπο που είναι ικανός να φέρει στην επιφάνεια διαφορές και μία απόσταση ανάμεσα στον τρόπο δράσης σας. Η υπομονή που θα επιδείξεις απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να ανεβάσουν τους τόνους είναι ένα γερό στοίχημα για τη σημερινή ημέρα. 

Η αλήθεια όμως είναι πως μία έκρηξη είναι αρκετά πιθανή, αφού η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα ανάψει τα αίματα. Μία παρορμητική απόκριση θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν τον καταλύτη για να ηλεκτριστεί το κλίμα και να έρθουν στην επιφάνεια ενστάσεις που κρύβονται. Ο τρόπος έκφρασης μπορεί να γίνει απότομος και παρορμητικός, με αποτέλεσμα να χαθούν οι καλοί τρόποι και να κλονιστεί η ισορροπία. Η αυτοκριτική είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της σημερινής ημέρας, αφού μόνο μέσα από αυτή θα καταφέρεις να αντιληφθείς πότε λειτουργείς εκτός του πλαισίου των προσωπικών σου αξιών και πότε παρασέρνεσαι και λειτουργείς εν βρασμώ ψυχής. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων