Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Μαρ
Πολλα σε λιγο χρονο
Από signingstar

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθείς με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργεί αναστάτωση και αβεβαιότητα μέσα από μία πληθώρα επιλογών και δυνατοτήτων, αλλά την ίδια στιγμή η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 12 Μαρτίου φαντάζει σαν την ασπίδα προστασίας απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία σειρά από υποχρεώσεις και δράσεις, που μπορούν πολύ εύκολα να θολώσουν το πρόγραμμα ανθρώπων που αναζητούν να βρουν την άκρη του νήματος. Αν χρειάζεται να ασχοληθείς με μία πληθώρα ζητημάτων μέσα σε σύντομα χρονικό διάστημα, να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο ή να λειτουργήσεις ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις, τότε φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος/η. Μπορεί το σώμα σου να μην είναι σε θέση να ακολουθήσει τις επιταγές του μυαλού σου, με αποτέλεσμα να φανείς ανακόλουθος/η ανάμεσα στη βούληση και την πεποίθηση, τη σκέψη και τη δράση. 

Καλύτερα να προσπαθήσεις να κατεβάσεις ταχύτητα και να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως μπορείς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσπάθησε να συμμετέχεις σε συζητήσεις μόνο αν έχεις σαφή άποψη και απουσιάζουν πιθανές ασάφειες. Φρόντισε να εξηγήσεις πως δεν μπορείς να ακολουθήσεις το ρυθμό που δίνουν άλλοι, χωρίς να χρειαστεί να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Τέλος, ενημέρωσε πως μπορείς να επιμείνεις για τις απόψεις σου, ακόμα και αν αυτό φέρει συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι γύρω σου, αφού διαθέτεις πείσμα και υπομονή που δεν κάμπτονται εύκολα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων