Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Μαρ
Λογια
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 13 Μαρτίου μοιάζει να επαναφέρει την ορθή λογική στο προσκήνιο και να τονίζει την επικοινωνιακή ικανότητα ανθρώπων που μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες και να τις μεταφέρουν σε καταστάσεις που έχουν ανάγκη να εμπλουτιστούν με νέες παραμέτρους. 

Η αναζήτηση πληροφοριών και στοιχείων μπορεί να αποτελέσει μία ενδιαφέρουσα αποστολή για κάποια πρόσωπα που έχουν την ανάγκη να βγουν από το στενό πλαίσιο σκέψης και αντίληψης. Μία τέτοια προοπτική μπορεί να είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόκληση για ανθρώπους που έχουν την ευκαιρία να φέρουν στην επιφάνεια την ικανότητα συζήτησης και συνδιαλλαγής, την ευχέρεια στην επικοινωνία και τη δημιουργία συνδέσεων με άλλα πρόσωπα γύρω τους. Ίσως πάλι να μετατρέπεται σε μία ενδιαφέρουσα σύγκριση ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που παραμένουν δέσμια αγκυλώσεων και απόψεων που δεν αλλάζουν καθόλου εύκολα. 

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν την απασφάλιση του μυαλού κάποιων, με αποτέλεσμα να έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και πληροφορίες που είναι καλύτερο να παραμείνουν στο σκοτάδι. Μπορεί να βιαστείς να μιλήσεις και να προχωρήσεις σε αποκαλύψεις που δεν είναι ακόμα έτοιμες ώστε να έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί πάλι να ξεφύγουν σκέψεις και ιδέες που είναι σε θέση να προκαλέσουν συζητήσεις ανάμεσα σε άτομα που δεν είναι βέβαιο πως είναι έτοιμα να έρθουν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα να έχεις λειτουργήσει καταλυτικά σε περιβάλλοντα που δεν έχει ωριμάσει η στιγμή ώστε να αναζητήσουν το επόμενο βήμα τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων