Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html13
Μαρ
Τρεχοντας για να προλαβεις
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 14 Μαρτίου μοιάζει να ενεργοποιεί έντονα τη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, προκαλώντας κάποιες στιγμές ζαλάδα και αναστάτωση. 

Μία σειρά από υποχρεώσεις είναι μπροστά σου και σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να φέρεις τα πάντα εις πέρας. Είναι πιθανό να αποδεχτείς αρκετές προκλήσεις που θα λάβεις, να συμφωνήσεις με επιθυμίες άλλων ώστε να τις φέρεις εις πέρας, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως οι υποσχέσεις που έχεις δώσει δεν μπορούν να καλυφθούν λόγω έλλειψης χρόνου. Θα χρειαστεί να βρεις δικαιολογίες για να καλύψεις τα κενά που θα αφήσεις, να βγάλεις κάποιους άσους από τα μανίκια σου ώστε να μη δυσαρεστήσεις πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα εύκολο και επιτυχές. 

Ίσως πάλι να βρεθείς στο προσκήνιο και να αρχίσεις να μιλάς χωρίς να σταματάς, αφού σου έχει δοθεί το βήμα, αλλά υπάρχει και ακροατήριο που περιμένει να σε ακούσει. Έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα προς την πλευρά σου, να μαγέψεις κάποια άτομα, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να αναρωτηθείς μήπως απλά λειτουργείς με γνώμονα τις εντυπώσεις, χωρίς να υπάρχει κάποιο όφελος ή ουσία πέρα από αυτό. Ίσως να βρίσκεται μπροστά σε κόσμο που δε θα δεις και πάλι στη ζωή σου, ίσως απλά να προχωράς σε δημόσιες σχέσεις που σε βοηθούν να κερδίσεις θαυμασμό τον οποίο έχεις ανάγκη, χωρίς όμως να γνωρίζεις μήπως αυτή η ανάγκη σου ξεφουσκώσει με την πάροδο του χρόνου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων