Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html14
Μαρ
Διαλεγοντας αυτα που σου ταιριαζουν
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή 15 Μαρτίου μοιάζει να επιδιώκει να ενεργοποιήσει τα ένστικτα, θέλοντας να αφήσει για λίγο στο περιθώριο τη λογική ματιά απέναντι στα πράγματα, ώστε να αναδιαταχθούν οι προτεραιότητες στα πλάνα ανθρώπων που μοιάζουν μπερδεμένοι. 

Θα κληθείς να ανασύρεις από μέσα σου μία δυναμική που μπορεί να κρύβεται με επιμέλεια, να καλύπτεται και να καταφέρνει να αποφεύγει την επαφή με τον κόσμο. Ίσως να είναι ώρα όμως να ακούσεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις σε μία ουσιαστική επιλογή ανθρώπων και δράσεων, με στόχο να καθαρίσεις το τοπίο από ότι μοιάζει να είναι περιττό και άχρηστο. Ίσως να καταναλώνεις μεγάλα ποσά ενέργειας σε κατευθύνσεις που δε σε οδηγούν σε ξέφωτο, αλλά σε αδιέξοδα τα οποία σε βάζουν στη διαδικασία να αναμετρηθείς με ενοχές και φαντάσματα ενός παρελθόντος που θα ήθελες να αφήσεις πίσω σου και να ξεχάσεις. 

Ίσως πάλι να επιδιώκεις να επιστρέψεις στο ασφαλές σου καταφύγιο, εκεί που θα συναντήσεις πρόσωπα που είναι σε θέση να σε ηρεμούν απλά και μόνο μέσα από την παρουσία τους. Έχεις ανάγκη να αγκαλιάσεις άτομα που έχετε χημεία, αναζητάς την οικειότητα την οποία γνωρίζεις πως μπορείς να βρεις μόνο αν αποφύγεις την πολυκοσμία. Φρόντισε λοιπόν να κλείσεις την πόρτα σε πρόσωπα που απλά καταναλώνουν το χρόνο σου και να εστιάσεις στους ανθρώπους που είστε κοντά χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε τη συντροφιά ο ένας του άλλου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων