Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ07
Απρ
Επιλεγοντας ενα πιο αργο τεμπο
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 8 Απριλίου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία για να πέσουν οι τόνοι σε ένα περιβάλλον που έχει υποστεί απώλεια της ισορροπίας, ίσως ακόμα και εκτροχιασμό, τις τελευταίες ημέρες. 

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πέσουν οι τόνοι, για να πάψουν να υφίστανται διαμάχες και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε άτομα που έχουν αποφασίσει να βρεθούν απέναντι σαν αντίπαλοι σε αρένα ή ρινγκ. Θα χρειαστεί να χαραχτεί εκ νέου στρατηγική, να τεθούν πλαίσια και κανόνες, να οικοδομηθεί μία νέα κατάσταση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Ίσως πάλι να επιλεχθεί ο δρόμος της αναμονής και της επίδειξης αποθεμάτων υπομονής, με στόχο να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που λειτουργεί παρορμητικά ή έχει πλάνο και στόχο σε βάθος χρόνου. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και την ανάγκη να υπάρξουν απολαύσεις σε μία καθημερινότητα που έγινε πολύ δυναμική τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη να κατεβάσεις ταχύτητα συνδέεται με την απαίτηση να περάσεις στιγμές που σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική. Η ευκαιρία να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα διατροφής αλλά και ερωτικής/σαρκικής απόλαυσης δηλώνει πως έχεις επιλέξει να ικανοποιήσει τον εαυτό σου μέσα από οδούς που τις προηγούμενες ημέρες είχαν βρεθεί σε δεύτερη μοίρα. Απόλαυσε αυτές τις στιγμές, χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές, έστω και αν πρόκειται για μερικές στιγμές και όχι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων