Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Απρ
Ορμητικα
Από

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη 9 Απριλίου δείχνουν πως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) βιώνουν καταστάσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν. 

Η απόκριση απέναντι στις αιτιάσεις και τις προκλήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη και να ακολουθεί μία αλληλουχία στιγμών που δε βασίζονται στη λογική. Η ενστικτώδης σου αντίδραση απέναντι σε ερεθίσματα μπορεί να απέχει σε σχέση με αυτά που αισθάνεσαι, αφού το μυαλό μοιάζει να λειτουργεί με έναν εντελώς δικό του τρόπο. Μπορεί να λες πράγματα που δεν εννοείς ή να προσπαθείς να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι χωρίς όμως να είσαι σε θέση να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου. Μπορεί να είσαι επιρρεπής σε λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις, ειδικά αν βρεθείς μπροστά σε περιστάσεις που αναγνωρίζεις πως συντελείται αδικία απέναντι σε άτομα που τα θεωρείς αδύναμα. 

Ίσως πάλι να θέλεις να φέρεις στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου, με έναν τρόπο όμως που μπορεί να προκαλέσει ερωτήματα στην άλλη πλευρά. Καλό θα ήταν να μπορείς να φρενάρεις τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου, αφού είναι πιθανό να κουβαλούν μαζί τους απωθημένα από άλλες καταστάσεις. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις εφόσον λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, οπότε δε χρειάζεται να καταπνίξεις εντελώς αυτά τα χαρακτηριστικά σου. Μπορεί να μοιάζεις έτοιμος/η να παρασύρεις με την ταχύτητα σου τους γύρω σου, αλλά την ίδια στιγμή αυτή η ποιότητα σου αποτελεί και το όπλο απέναντι σε περιστάσεις που είναι βαλτωμένες και αναζητούν ένα ξύπνημα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων