Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html09
Απρ
Περαπατωντας σε παραλληλες πορειες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεση με το Δία από τον Τοξότη καθώς και τα τετράγωνα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να προκαλεί σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 10 Απριλίου. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι πολυάσχολη και πολυεπίπεδη, κάτι που σημαίνει πως είναι εύκολο να δημιουργηθούν λεκτικές αντιδράσεις και συγκρούσεις. Θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε να γίνεσαι σαφής σε κάθε στιγμής της ημέρας σου, να καταφέρεις να εκφράσεις αυτά που πραγματικά έχεις στο μυαλό σου γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον ειρμό της σκέψης σου. Επίσης, καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις παραινέσεις και προσπάθειες άλλων να σε πάρουν με το μέρος τους μέσα από την προσπάθεια ώστε να ενεργοποιήσουν το φιλότιμο σου, να αντισταθείς σε καταστάσεις θυματοποίησης που μπορεί να προκύψουν. 

Η σημερινή όμως ημέρα προσφέρει και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μία κατάσταση που είναι μπερδεμένη εδώ και πολύ καιρό. Θα χρειαστεί να δείξεις αποφασιστικότητα και να στοχεύσεις εκεί που μπορείς να φτάσεις, να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα ώστε να καταφέρεις κάτι που τόσο καιρό μοιάζει αδύνατο. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως καταφέρνεις να προσφέρεις ασφάλεια στα πρόσωπα που έχεις απέναντι σου, γιατί η άρνηση που λάμβανες μέχρι σήμερα είχε πιθανότατα τη ρίζα της στο γεγονός πως δεν μπορούσες να μιλήσεις στην καρδιά τους. Η απόφαση όμως να ταξιδέψεις και να βρεθείς κοντά σε αυτά τα άτομα θα μπορούσε να επιλύσει τις γκρίζες ζώνες που μέχρι σήμερα ήταν παρούσες χωρίς να είναι ευδιάκριτος ο λόγος για κάτι τέτοιο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων