Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html10
Απρ
Λιωνοντας παγους
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Πέμπτη 11 Απριλίου μοιάζει να ενεργοποιεί την ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από την ενεργοποίηση του τετραγώνου του Ήλιου από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. 

Καλείσαι να εξετάσεις κατά πόσο λειτουργείς έντονα επιθετικά και κυριαρχικά απέναντι σε ανθρώπους και περιστάσεις που ζορίζονται να σε ακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές που δύσκολα λειαίνονται. Η κατά μέτωπο σύγκρουση θα χρειαστεί να μαλακώσει και να μπολιαστεί με συμπεριφορές που αποδεικνύουν πως διαθέτεις ενσυνείδηση, μέσα από κινήσεις που αποδεικνύουν πως φροντίζεις να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση της άλλης πλευράς, ώστε να είσαι σε θέση να εκφράζεις μία όσο το δυνατό περισσότερο αντικειμενική άποψη. Μπορεί να αναγνωρίσεις τις πληγές της απέναντι πλευράς και να προσπαθήσεις να την προστατέψεις από τα πυρά σου, να ασχοληθείς με το γεγονός πως η αναμέτρηση ανάμεσα σας δεν είσαι ισότιμη, οπότε καλό θα ήταν να λάβει χώρα κάτω από διαφορετικούς κανόνες. 

Ίσως πάλι να χρειαστεί να σταματήσεις να ασχολείσαι με τις προσωπικές σου βλέψεις και να εντάξεις στη ζωή σου το ενδιαφέρον για τη ζωή κοντινών σου προσώπων. Μπορεί να προσφέρεις ένα κομμάτι από το χρόνο σου στις ανάγκες τρίτων, να φροντίσεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που θα μπορούσες να συνεισφέρεις ώστε να λιώσουν οι πάγοι που επικρατούν. Ίσως πάλι να αντιληφθείς πως κάποια επαγγελματικά αδιέξοδα είναι σε θέση να ξεπεραστούν όταν καταφέρεις να εντάξεις συναίσθημα στις αποκρίσεις σου, αφού μέσα από αυτή την οδό θα μπορέσεις να αντιληφθείς πως η αντίσταση της άλλης πλευράς μπορεί να στηρίζεται στην άμυνα της απέναντι στις επεκτατικές διαθέσεις που λαμβάνει από την πλευρά σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων