Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Απρ
Εξεταζοντας τα πραγματα μεσα απο την αντιθετη οπτικη γωνια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και η αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να ρίχνει έντονο βάρος στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 12 Απριλίου μέσα από αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αλλαγή των προτεραιοτήτων. 

Καλείσαι να εστιάσεις σε ανθρώπους που ανήκουν στον ευρύτερο κύκλο της οικογένειας σου, καθώς προσφέρεις ή αναζητάς τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα από τη συναναστροφή μαζί τους. Θα προσπαθήσεις να προσφέρεις την υποστήριξη σου σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη από την έκφραση του συναισθηματικού σου κόσμου, αφήνοντας πιθανότητα για λίγο στην άκρη τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό τομέα. Ίσως πάλι να χρειαστείς τη στήριξη από κοντινά σου πρόσωπα, να αποφασίσεις να περάσεις χρόνο με την οικογένεια σου, ώστε να αφήσεις στην άκρη μία καθημερινότητα που καταφέρνει να σε στεγνώνει. 

Αν πάλι αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα στον εργασιακό χώρο, τότε καλείσαι να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που για κάποιους μοιάζουν ανεξήγητες. Η απόσταση που θέλεις να πάρεις από άτομα που είναι πλέον φανερό πως δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί, γι’ αυτό και ζητάς χρόνο ώστε να αντιμετωπίσεις τις πιθανές σας αντιπαραθέσεις. Αντί όμως να κλείνεσαι σε ένα μεταλλικό κουτί απομακρυνόμενος/η από το περιβάλλον που σε ζορίζει, γιατί δεν αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου ώστε να καταλάβεις από ποια άτομα θα πρέπει να προστατεύεσαι; Αυτή η διαπίστωση δεν είναι τυχαία, αφού είναι αρκετά πιθανό να λαμβάνεις από τα λάθος πρόσωπα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων