Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ14
Απρ
Προγραμματιζοντας την κατα μετωπο συγκρουση
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο τη Δευτέρα 15 Απριλίου φαίνεται να οδηγεί σε μία τελική ευθεία αναμέτρησης προς το τέλος της εβδομάδας, σε ένα τερέν που οι δύο γνωστοί μπορεί να μετατραπούν σε αγνώστους, οι δύο φίλοι σε αντιπάλους, οι δύο εραστές σε εχθρούς. 

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο όμως μπορεί να βοηθήσει ώστε να στηθεί το πλαίσιο και το σχέδιο αυτής της αναμέτρησης, ώστε να μην προκληθούν εκπλήξεις που είναι δυνατό να οδηγήσουν την κατάσταση σε άλλα μονοπάτια από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Θα κληθείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες του σχεδίου, να βάλεις τις ψηφίδες στο σχέδιο που έχεις μπροστά σου, να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο καλείσαι να κινηθείς. Ίσως να είναι πάλι απαραίτητο να αξιολογήσεις εκ νέου τα δεδομένα που δεν έχεις συμπεριλάβει στο μυαλό σου, να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις σε ένα σχεδιάγραμμα που φαντάζει να έχει κάποια κενά που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

Η σημερινή όμως ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία γενναία εκκαθάριση ενός χώρου που δεν μπορείς να συνεχίζεις να τον βλέπεις όπως συνήθισες. Χρειάζεται να γίνεις περισσότερο αυστηρός/η με κάποια στοιχεία που σε ενοχλούν, να προκαλέσεις μία αναστάτωση σε ανθρώπους που θεωρούν πως δεν έχεις τη δυναμική να ζητήσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει γίνει συνήθεια σε όλους. Άνοιξε ντουλάπες και ντουλάπια που χρησιμοποιούνται με λανθασμένο τρόπο, ανάδειξε συμπεριφορές και δράσεις τις οποίες δεν εγκρίνεις και φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρη τη θέση σου, την οποία θα κληθείς να υποστηρίξεις ακόμα πιο ισχυρά προς το τέλος της εβδομάδας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων