Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Απρ
Χωρις σαφεις οδηγιες
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους την Τρίτη 16 Απριλίου δημιουργούν ένα έντονα ασταθές κλίμα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η Σελήνη από την Παρθένο ζητά απτά και πραγματικά στοιχεία, θέλει να ασχοληθεί με ότι ακουμπά πάνω στη Γη και διαθέτει λογική υπόσταση. Θα θελήσει λοιπόν να λειτουργήσει με αναλυτικό τρόπο, να ξεδιαλύνει ότι είναι περιττό και μπορεί να μπερδεύει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις. Θα θελήσει να διατηρήσει αυτά που έχουν ουσία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην προσπάθεια που κάνει για να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια. Την ίδια όμως στιγμή, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δημιουργεί περισσότερο θόρυβο και καταφέρνει να προσθέσει πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία πολλές φορές αυξάνουν την αστάθεια του μυαλού. Μία τέτοια εσωτερική σύγκρουση μπορεί να βρει διέξοδο και σε λεκτικές μονομαχίες, οι οποίες μπορούν να γιγαντωθούν και να μετατραπούν σε θυμό και ένταση. 

Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να θολώσει το παραπάνω τοπίο και να διαστρεβλώσει την εικόνα της κατάστασης. Κάτι τέτοιο θα ζορίσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της Σελήνης από την Παρθένο ώστε να βρει την αλήθεια και να εστιάσει στην πραγματικότητα. Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσε να τονίσει τη δύναμη του ενστίκτου με στόχο την εύρεση της αλήθειας μέσα σε μία θάλασσα από πληροφορίες και πιθανότητες. Αν λοιπόν εμπιστευτείς την πρώτη σου απόκριση απέναντι σε κάθε ερέθισμα, αν προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τη ροή της κατάστασης και όχι μόνο τη λογική σου, τότε έχεις την ευκαιρία να αποφύγεις κάποιες παγίδες που υπάρχουν εκεί έξω και μπορούν να σε ρίξουν σε ένα κυκεώνα δράσεων που οδηγεί σε λαβύρινθο χωρίς χάρτη διαφυγής. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων