Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Απρ
Με κατευθυνση προς το πεδιο της μαχης
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο το πρώτο μισό της Τετάρτης 17 Απριλίου και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη, μοιάζει να συνεχίζει να στέλνει διφορούμενα ερεθίσματα στους εκπροσώπους των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να επιμένεις να εστιάζεις στη λεπτομέρεια και να χάνεις την ουσία, αφού οι παράμετροι που καλείσαι να διαχειριστείς είναι πολλές και σε αναστατώνουν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ενώσεις πολλές πληροφορίες, να είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε μία συρραφή αρκετών απόψεων διαφορετικών ανθρώπων, κάτι που είναι αρκετά περίπλοκο και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως καταναλώνεις χρόνο για κάτι που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί πολύ ευκολότερα. Η απόλαυση όμως που λαμβάνεις όταν καταφέρνεις να αναλύσεις και να συνθέσεις μία καινούργια εικόνα, μέσω της ικανότητας του μυαλού σου να διαχωρίζει το χρήσιμο από το περιττό, είναι ένα στοιχείο που δεν μπορείς να παραβλέψεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. 

Με την πάροδο της ώρας όμως, και την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον Ερμή από τον Κριό, θα αντιληφθείς πως απαιτείται να αναλάβεις πολύ πιο στοχευμένη δράση, να αυξήσεις την ταχύτητα σου ώστε να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχουν καθυστερήσει. Μπορεί να παρατηρήσεις πως ανεβαίνει ο τόνος της φωνής σου, πως αποκτάς μία κοφτή απόκριση απέναντι στους γύρω σου, πως καλείσαι να λειτουργήσεις με πολύ μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ίσως να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που σε θυμώνουν και να χρειαστεί να επιδείξεις ικανότητα να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δημιουργεί μία δυσαρμονία σε διαπροσωπικές σχέσεις που δε θα ήθελες να ταρακουνηθούν. Η αλήθεια όμως είναι πως κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν και να υπάρξουν συνέπειες, όποιες και αν είναι αυτές. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων