Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html19
Απρ
Δοκιμαζοντας τις αντοχες σου
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 19ης Απριλίου στην 29η μοίρα του Ζυγού, σε οριακή αντίθεση με τον Ουρανό από τις πρώτες μοίρες του Ταύρου, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς μοιάζει να ρίχνει τίτλους τέλους σε μία αβεβαιότητα στην προσωπική ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η όποια μορφή αμφιβολίας σχετικά με το επόμενο βήμα, η οποία έχει εκφραστεί μέσω αναμονής και διάθεσης να βυθίσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες μέσα σε μία βολική θάλασσα που χάνεται η προσωπικότητα σου, θα χρειαστεί να λάβει τέλος. Είναι ώρα να εκφράσεις τις αποφάσεις σου και να δείξεις τις προθέσεις σου μέσα από πράξεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Μία τέτοια αποφασιστική ματιά απέναντι στα πράγματα είναι ικανή να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις σε περιβάλλοντα που έχουν μάθει να περιμένουν και όχι να δημιουργούν τις εξελίξεις. Μία τέτοια εξέλιξη όμως δεν είναι απαραίτητα τρομακτική, αφού στην πραγματικότητα απαιτείται να υπάρξει μία τέτοιου είδους αφύπνισε σε συνειδήσεις που έχουν βολευτεί και συνεχίζουν να κοιμούνται. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι όμως και επικίνδυνη αφού μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στη ζωή ανθρώπων που δοκιμάζουν να κάνουν ένα βήμα που δεν έχουν τεστάρει κατά πόσο μπορούν να το υποστηρίξουν. Αν υπερβάλεις σχετικά με τις δυνάμεις σου, αν δεν έχεις υπολογίσει τις αντοχές σου, αν λειτουργήσεις παρορμητικά απέναντι σε μία πρόκληση, τότε είναι πιθανό να θέσεις σε κίνδυνο τη σωματική ή πνευματική σου υγεία. Καλείσαι να ζυγίσεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα την πρόκληση που αποφασίζεις να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας και να προσμετρήσεις την παράμετρο της προσωπικής σου αντοχής. Αν εστιάσεις στο στόχο, τότε είσαι σε θέση να καταφέρεις να ολοκληρώσεις μία προσπάθεια που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα σου προς τα έξω. Αρκεί να μπορείς να υποστηρίξεις τις δράσεις που αναλαμβάνεις, αναγνωρίζοντας πως είσαι μπροστά σε μία αλλαγή του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αποφασίζεις να κινείσαι. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων