Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Απρ
Σοκαροντας τους γυρω σου
Από signingstar

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο αλλά και της Αφροδίτης στον Κριό το Σάββατο 20 Απριλίου μοιάζουν σαν τις δύο κινήσεις που έχουν ως στόχο να μετασχηματίσουν τις εντυπώσεις των τελευταίων τριάντα ημερών, κάτι που συμβαδίζει άλλωστε και με την παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό την ίδια ημέρα. 

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, η οποία κορυφώνεται τη Δευτέρα 22 Απριλίου, μοιάζει με ένα μεγάλο στοίχημα για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού καλούνται να κάνουν κινήσεις που θα ξαφνιάσουν και παράλληλα θα επαναφέρουν τα πράγματα σε μία ομαλή ροή. Η ανάληψη προσωπικής δράσης είναι ένα ζήτημα που δε χωρά καμία αμφισβήτηση, αφού μόνο μέσα από μεγάλες αποφάσεις μπορούν να έχουν μέλλον κάποιες καταστάσεις που έχουν κολλήσει στη λάσπη. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, θα δοθεί το κλειδί του οχήματος στο πρόσωπο που μπορεί να ανεβάσει ταχύτητα, χωρίς να φοβάται μήπως υπάρξουν γκρίνιες από τα υπόλοιπα μέλη αυτού, αφού έχουν συνηθίσει να κινούνται με άλλο ρυθμό. Άλλωστε, υπάρχει πάντα η επιλογή του να ανοίξουν οι πόρτες και να αποχωρήσουν τα άτομα που δεν αντέχουν τους νέους ρυθμούς από εδώ και πέρα. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με την έναρξη της νέας εποχής, που θα οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι. Αρχίζεις να σχεδιάζεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο θέλεις να ζήσεις την επόμενη σκηνή της ζωής σου, χωρίς να έχεις τη διάθεση να κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει εγωιστικό και αλαζονικό, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να σκέφτεσαι πως η ζωή είναι δική σου και δεν μπορείς να την περιορίζεις επειδή οι γύρω σου φοβούνται να σε ακολουθήσουν. Βρίσκεσαι μπροστά στη συνειδητοποίηση πως υπάρχει μέλλον, οπότε δεν είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να παρατείνεις ένα παρόν που είναι δεμένο σε ένα άρρωστό και νεκρό παρελθόν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων