Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html22
Απρ
Με ταχυτατη ακριβεια αποκρισης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 23 Απριλίου φαίνεται να προσθέτει ταχύτητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να προστάζει να ενεργοποιήσεις το μυαλό σου ώστε να βρεις λύσεις σε θέματα που θα προκύψουν και είναι ικανά να σε μπερδέψουν. Προσπάθησε να απομονώσεις τις κατάλληλες φωνές που φτάνουν στα αυτιά σου, ακόμα και αν αυτές προέρχονται από μέσα σου, αφού θα χρειαστείς μία σωστή καθοδήγηση ώστε να αποφύγεις τις επιλογές που οδηγούν σε αδιέξοδα. Ίσως να χρειαστεί να συνομιλήσεις με πολύ κόσμο με στόχο να μαζέψεις πολλές γνώμες και προτάσεις, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να επιτρέψεις και στο δικό σου ένστικτο να έχει άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. 

Η σημερινή όμως ημέρα σε καλεί να θέσεις και κάποιες προτεραιότητες, αφού είναι αρκετά πιθανό να μπλεχτείς στα δίχτυα της ασάφειας και ανασφάλειας, με αποτέλεσμα να κινείσαι χωρίς να έχεις σαφή πυξίδα. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν ανάγκες και υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες υπολογίσει, κάτι που θα μπορούσε να φέρει αναστάτωση σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που είχες στο μυαλό σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα ήταν χρήσιμο να μπορείς να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου προτεραιότητες και να μην πέσεις στην παγίδα να εξυπηρετήσεις τις επιλογές τρίτων. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ταχύτητα και σαφήνεια, γιατί κάθε ασάφεια του λόγου σου, θα μπορούσε να εγείρει ενστάσεις από πρόσωπα που δε θα ήθελες να έχεις απέναντι σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων