Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Μαι
Προσγειωμενα
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου 4 Μαΐου στη 14η μοίρα του Ταύρου μοιάζει  να φέρνει εξελίξεις που δείχνουν μία αργή αλλά ουσιαστική είσοδο  στη νέα τάξη πραγμάτων. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το βασικό ζητούμενο της ημέρας, αφού είσαι μπροστά σε αποφάσεις που έχουν άμεση επίδραση σε θέματα οικονομικού  περιεχομένου και σε ζητήματα προσωπικών σου κτήσεων. Ίσως να αποφασίζεις να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου, θέλοντας να δείξεις πως ιεραρχείς διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι στο προσκήνιο και σου ζητούν να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου,  πριν να αποδεχτείς να στηρίξεις τις ανάγκες άλλων που καταφέρνουν να σε πείσουν πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν στηριζόμενοι μόνο στον εαυτό τους. 

Ένα άλλο βασικό ζητούμενο της ημέρας είναι η αλλαγή στον τρόπο που φέρεσαι στον εαυτό σου, μέσα από την  αγκαλιά που θα μπορούσες να προσφέρεις σε εσένα και την οποία αρνείσαι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι καιρός να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από μία κρύα και απόμακρη  μάσκα, να επιλέξεις να έρθεις πιο κοντά στις σωματικές σου ανάγκες και να προσεγγίσεις ανθρώπους που θα μπορούσαν να σου προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάς. Μη μένεις μόνος/η και σε απόσταση από περιβάλλοντα που σε ιντριγκάρουν να βρεθείς, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως καλείσαι να ρίξεις τους προσωπικούς σου εγωισμούς. Αν πάψεις να θέτεις εξαρχής στόχους προσωπικού οφέλους και δεχτείς πως μπορείς να γεμίσεις όταν μοιράζεσαι, τότε μπορείς να έχεις κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς την απόκτηση της προσωπικής σου ευτυχίας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων