Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Μαι
Επιβραδυνοντας το μυαλο σου
Από signingstar

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα 6 Μαΐου αποτελεί ένα σημάδι πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να γίνουν πλάνα και σχέδια που στηρίζονται στην πραγματικότητα και αποφεύγουν να εξελιχθούν μέσα από παρορμητικές κινήσεις και παράτολμες σκέψεις. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το βασικό ζητούμενο της ημέρας, κυρίως μέσα από τις συζητήσεις που έχουν την ικανότητα να σταθεροποιήσουν τα νέα οικονομικά δεδομένα. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με χρηματικά ζητήματα, να προσπαθήσεις να κλείσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα είχαν τεθεί στο χαρτί. Θα χρειαστεί να δείξεις αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσεις σε αγορές που δεν έχουν σχέση με την εικόνα και τις εντυπώσεις, αλλά αποτελούν στοιχεία μίας προσπάθειας ώστε να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό χώρο μέσα στο οποίο κινείσαι. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να έχει και αρκετή επικοινωνία με κόσμο, κυρίως επειδή υπάρχουν ειδήσεις που καλείσαι να μοιράσεις στους γύρω σου. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σε κουράσει και να σε κάνει να χάσεις τη διάθεση σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και συγκρούσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να κρυφτούν. Καλό θα ήταν να μην προκύψουν έντονες διαμάχες, γιατί τα λόγια μπορούν να γίνουν αιχμηρά και να δημιουργήσουν σπίθες που δύσκολα σβήνουν. Ίσως μάλιστα να λεχθούν και κάποια πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να ψυχραίνονται σχέσεις που δε θα είναι εύκολο να αναθερμανθούν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων