Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Μαι
Ουσιαστικες κινησεις μεταμορφωσης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 8 Μαΐου θα αρχίσει να μεταφέρει το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών από την ενημέρωση σχετικά με τα καινούργια δεδομένα στην προσπάθεια ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νέες παράμετροι στο σκηνικό που έχει πλέον αντικαταστήσει την παλιά εικόνα. 

Η ενασχόληση με θέματα που έχουν να κάνουν με το χώρο του σπιτιού αποτελεί την  ένδειξη πως απαιτούνται βελτιωτικές κινήσεις σε ένα περιβάλλον που θα μεταμορφωθεί τους επόμενους μήνες. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με χώρους που μέχρι σήμερα διατηρούσες ανέπαφους, ίσως και μακριά από το φως, φέρνοντας στην επιφάνεια αντικείμενα που είναι καιρός να πετάξεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να αλλάξεις τη διακόσμηση ή τη διαρρύθμιση ενός χώρου που δε σε εκφράζει πλέον, με στόχο να μπορέσει να αποτελέσει ένα λειτουργικό τμήμα ενός σπιτιού που βρίσκεται υπό ανανέωση. 

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με γνώμονα τη σύνθεση της διαφορετικότητας του καθενός σε ένα μίγμα απόψεων και σκέψεων που δε χρειάζεται να φαίνονται ως αντίθετες μεταξύ τους. Αν μπορείς να μετατραπείς στον κεντρικό πυρήνα που ενώνει πάνω του όλες τις διαφορετικές απόψεις των γύρω σου, τότε φρόντισε να το κάνεις πράξη, θέλοντας να αγκαλιάσεις τους γύρω σου. Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις την ικανότητα σου να εμπνέεις τους γύρω σου, ακόμα και αν αυτό φαντάζει με ένα πολύ βαρύ φορτίο για εσένα, οπότε μη δειλιάζεις για να κάνεις πράξη αυτή τη σκέψη που έχεις στο μυαλό σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων