Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Μαι
Καθαριζοντας το βλεμμα σου
Από signingstar

Η επαφή της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να καλεί τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) να σταθούν απέναντι από τις καρμικές τους υποχρεώσεις και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν την Πέμπτη 9 Μαίου. 

Θα βρεθείς μπροστά σε ένα δίλημμα που δεν είναι καθόλου εύκολο να επιλύσεις, αφού δεν μπορείς να σκέφτεσαι με γνώμονα μόνο τον εαυτό σου. Καλείσαι να μοιράσεις το χρόνο σου με τρόπο που δείχνει πως δε φοράς παρωπίδες και πως είσαι σε θέση να ιεραρχήσεις τις βασικές σου προτεραιότητες με γνώμονα τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά. Αν συνεχίσεις να λειτουργείς με άκαμπτο τρόπο απέναντι σε ανθρώπους που αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα για εσένα, τότε θα συνεχίσεις να μεγαλώνεις την απόσταση ανάμεσα σας με αποτέλεσμα να αυξάνεις και την εσωτερική σου μοναξιά. Αντίθετα, ρίχνοντας γέφυρες σύνδεσης, θα καταφέρεις να νιώσεις πως ανήκεις σε ένα περιβάλλον που είναι σε θέση να αποτελέσει το καινούργιο σου σπίτι που θα σου προσφέρει την ασφάλεια που αναζητάς μέσω άλλων επιτευγμάτων. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σου δείξει το μονοπάτι που καλείσαι να περπατήσεις ώστε να βρεις την έξοδο από το λαβύρινθο που σε έχουν ρίξει. Δε χρειάζεται να δοκιμάζεις να στρίψεις προς πολλές κατευθύνσεις, αλλά το μόνο που έχεις ανάγκη είναι να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Αυτό και μόνο μπορεί να σε κατευθύνει προς το μονοπάτι που ταιριάζει με τις διαθέσεις και επιθυμίες σου, αφού εκεί θα βρεις τους ανθρώπους που δε χρειάζεται να δώσετε μάχες για να ταιριάξετε μεταξύ σας. Αν θέλεις λοιπόν να ανακαλύψεις το σωστό μονοπάτι, τότε κλείσε τα μάτια σου και άφησε την εσωτερική σου πυξίδα να σε οδηγήσει προς αυτό. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων