Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Μαι
Ουσιαστικη εκκαθαριση
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα 13 Μαΐου, μοιάζει να βοηθά τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) να λειτουργήσουν μέσα σε ένα καθορισμένο και κοντρολαρισμένο περιβάλλον χωρίς εξάρσεις και ανατροπές. 

Θα θελήσεις να ακολουθήσεις ένα σαφές πλάνο χρόνου και δράσεων, με στόχο να καταφέρεις να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να μπορείς να επενδύσεις το χρόνο σου σε καταστάσεις που έχουν νόημα για τη ζωή σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα που θέλεις να ξεσκεπάσεις από περιττές πληροφορίες, από επικίνδυνες ασάφειες, από εκνευριστικά θολά τοπία. Μπορεί βέβαια να γίνεις υπέρμετρα λεπτομερής, να βγάλεις μία έντονα κριτική ματιά απέναντι σε περιστάσεις που δε λειτουργούν όπως θα ήθελες, αλλά την ίδια στιγμή καταφέρνεις να γίνεις αληθινός/η και να αποφύγεις να λειτουργήσεις δημιουργώντας αμφιβολίες στους γύρω σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς και με το χώρο που περνάς αρκετό χρόνο, θέλοντας να κλείσεις εκκρεμότητες και να πετάξεις άχρηστα αντικείμενα. Προσπάθησε να φτάσεις στο βάθος των συρταριών και των ντουλαπιών που ποτέ δεν ανοίγεις, εκεί που κρύβεις εκκρεμότητες και λεπτομέρειες που δεν έχουν πλέον καμία σχέση στη ζωή σου, ώστε να απελευθερώσεις χώρο που παραμένει άδικα κατειλημμένος. Αποφάσισε να προχωρήσεις σε μία εκκαθάριση που θα φτάσει σε βάθος και θα φέρει στην επιφάνεια ότι είναι ανθυγιεινό και άρρωστο, με στόχο να το εξαφανίσεις και όχι απλά να το καλύψεις. Δεν είναι κάτι πολύ εύκολο, αλλά είναι κάτι εξαιρετικά χρήσιμο και αναζωογονητικό. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων