Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html13
Μαι
Ξεσκεπαζοντας την ευθυνοφοβια τριτων
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 14 Μαΐου θα ενεργοποιήσει την αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη με αποτέλεσμα να θολώσει το τοπίο στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η αποφασιστικότητα ώστε να λειτουργήσεις με ακρίβεια απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις θα δυσκολέψει λόγω της παρουσίας πολλών ανεξέλεγκτων παραμέτρων που δυσκολεύουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις. Πιθανότατα να χαθείς μέσα σε ένα σύνολο από ανόμοιες πληροφορίες και παραμέτρους, να δυσκολευτείς ώστε να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από την ουτοπία. Ίσως να μπερδέψεις τις προτεραιότητες που τίθενται, αφού υπάρχουν άτομα εκεί γύρω σου που καταφέρνουν να σε πείσουν με τον τρόπο που εκφράζουν τις σκέψεις τους, ακόμα και αν αυτά που αναφέρουν δεν αντικατοπτρίζουν την πλήρη αλήθεια.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές δράσεις που θα πρέπει να λάβουν χώρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να χάνεται η ροή της κατάστασης, να μπερδεύεται η αλληλουχία των πράξεων και να βρίσκεσαι σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορείς να αποδράσεις. Δεν είναι εφικτό να βρεις την άκρη του νήματος αν επιμένεις να λειτουργείς αυτόνομα και όσο προσπαθείς να πάρεις στους ώμους σου τις ευθύνες που κανονικά βαραίνουν άλλους. Καλό θα ήταν λοιπόν να μοιράσεις την τράπουλα με διαφορετικό τρόπο και να φροντίσεις να φορτώσεις με υποχρεώσεις ανθρώπους που μέχρι σήμερα καλύπτονται με τρόπο που δείχνει ευθυνοφοβία και εγωκεντρισμό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων