Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Μαι
Ολα ειναι θεμα αισθητικης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο την Τετάρτη 15 Μαΐου μοιάζουν να θέλουν να τονίσουν τη σημασία της ομορφιάς, της απόλαυσης, της ευγένειας και της ευχαρίστησης στη ζωή σου.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι ιδανική ώστε να δοθεί έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα και την αισθητική. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την εικόνα του εαυτού σου, του χώρου σου, του περιβάλλοντος που θέλεις ή που επιβάλλεται να κινείσαι και μοιάζει να μη σε ευχαριστεί όσο θα ήθελες. Είναι καιρός να δείξεις ενδιαφέρον για να βελτιώσεις το κλίμα σε μία διαπροσωπική σχέση από την οποία απουσιάζουν οι καλοί τρόπο και έχει χαθεί η ευγένεια. Μπορείς να ρίξεις γέφυρες συνεννόησης και προσπάθειας να ανακαλύψεις εκ νέου την απόλαυση του να κινείσαι μέσα σε μία τέτοιου είδους διαπροσωπική σχέση. 

Η σημερινή όμως ημέρα θα τονίσει και την ανάγκη της ύπαρξης απολαύσεων στη ζωή σου, ίσως μέσα από την επένδυση χρημάτων σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να επιτύχεις κάτι τέτοιο. Θα χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια χρήματα σε αγορές που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πολυτέλεια, αλλά έχεις ανάγκη από μερικές στιγμές που θα αισθανθείς πως φροντίζεις τον εαυτό σου. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα οφειλών και να ζητήσεις τα χρήματα που σου χρωστάνε, αφού δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως θεωρείσαι θύμα. Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσεις μέσα σε μία τέτοια απόφαση είναι εξαιρετικά σημαντικός, γι’ αυτό προσπάθησε να θυμάσαι πως η διπλωματία μπορεί να είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας ώστε να επιτύχεις το στόχο σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων