Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Μαι
Μαθημα συνεργασιας
Από

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 16 Μαίου μαρτυρούν πως πρόκειται για μία ημέρα με αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να ισορροπήσεις πάνω σε καταστάσεις που είναι αρκετά εύκολο να σε πιέζουν, πάνω σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, χωρίς να έχεις τη διάθεση να λειτουργήσεις με τρόπο παρορμητικό. Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο, ίσως να θελήσεις να κρυφτείς ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις τις οποίες θεωρείς ως καταστάσεις που δεν μπορούν ποτέ να οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Ίσως να προσπαθήσεις να μπεις στα παπούτσια της άλλης πλευράς με στόχο να εξετάσεις την κατάσταση από την άλλη οπτική, αλλά να αντιληφθείς πως υπάρχουν στεγανά τα οποία δεν μπορείς να υπερνικήσεις. 

Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσες να δώσεις το βήμα στην άλλη πλευρά, να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μέσα από τη βούληση της, με στόχο να αποφύγεις να πάρεις στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις που δε θέλεις να φορτωθείς. Ίσως με αυτό τον τρόπο να επιδιώξεις να δοκιμάσεις τη δυναμική της, να εξετάσεις κατά πόσο έχεις δίπλα σου ένα άτομο που δείχνει διατεθειμένο/η να λειτουργήσει με υπευθυνότητα στην όλη κατάσταση. Αν είσαι δίκαιος/η και ευγενικός/η, τότε μπορεί να κερδίσεις ένα άτομο που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα σου σε μία περίσταση στην οποία δεν έχεις καμία πλέον διάθεση να παλεύεις να τη φέρεις εις πέρας μόνος/η. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων