Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html25
Μαι
Ενα ρευμα φρεσκου αερα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σε τροχιά κενή πορείας το Σάββατο 25 Μαΐου μοιάζει να επιδιώκει να επαναφέρει μία κατάσταση σταθερότητας σε περιβάλλοντα που έχουν ταρακουνηθεί τις προηγούμενες ημέρες. 

Πιθανότατα να ανακαλύψεις μικρές ή μεγαλύτερες αφορμές ώστε να κοιτάξεις μέσα από διαφορετική οπτική μία περίσταση στην οποία έχεις δώσει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, την οποία έχεις χρωματίσει με έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι απόλυτα αληθής. Προσπάθησε να αποφύγεις τις γενικεύσεις και τους χαρακτηρισμούς και φρόντισε να λειτουργήσεις αποστασιοποιημένα και με διάθεση να ρίξεις αντικειμενικό φως σε ότι σε κάνει να επικοινωνείς και να συμπεριφέρεσαι με γνώμονα την υποκειμενική ματιά. 

Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να τραβήξεις τη ματιά σου από καταστάσεις τις οποίες επιμένεις να εστιάζεις με επιμονή, να γυρίσεις το βλέμμα σου προς νέες κατευθύνσεις ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσπάθησε να βάλεις στη διάρκεια της ημέρας σου κάποιες δράσεις που σπάνε τη ρουτίνα και τη μονοτονία, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να καταλάβεις πως υπάρχουν άνθρωποι κοντά σου που έχουν ανάγκη την παρουσία σου. Μη μένεις προσηλωμένος/η στη δογματική σκέψη που πηγάζει από το μυαλό σου ή στην αντίδραση σου απέναντι στη δογματική σκέψη τρίτων, αφού οι λεκτικές συγκρούσεις δε θα οδηγήσουν σε ένα γόνιμο συμπέρασμα και αποτέλεσμα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων