Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html30
Μαι
Μαθημα διαβιωσης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Πέμπτη 30 Μαΐου και οι έντονες όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτούν μία κρίσιμη ημέρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που λειτουργούν αμυντικά και εξουσιαστικά, να εκφράσεις τη μοναδικότητα σου και να μιλήσεις για την ανάγκη σου να αναλάβεις προσωπική δράση. Θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους που θέλουν να μαζεύουν όλες τις εξουσίες πάνω τους, με στόχο να λειτουργούν μέσω του απόλυτου ελέγχου των καταστάσεων, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα ανοίξεις κόντρες και συγκρούσεις που είναι δυνατό να κρατήσουν για αρκετό καιρό. Θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος/η για μάχες χαρακωμάτων και όχι για μία απλή και επιφανειακή επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν προστατευτικά για εσένα, μέσα από τον έλεγχο που κάνουν και μπορούν να παίρνουν στους ώμους τους τις δικές σου ατέλειες ή αδυναμίες. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που λαμβάνεις από αυτά τα άτομα και παράλληλα προσπάθησε να εκπαιδευτείς ως προς τον τρόπο που επιτυγχάνουν κάτι τέτοιο. Μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς την καλή τους πρόθεση, αλλά φρόντισε να αποδείξεις πως αναγνωρίζεις αυτό που σου προσφέρουν και παράλληλα πως είσαι πρόθυμός/η να λειτουργήσεις σαν μαθητής που έχει απέναντι του έναν/μία μέντορα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων