Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Ιουν
Παλη με τον εαυτο σου
Από

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 5 Ιουνίου και η σύνοδος με τον Άρη και το Βόρειο Δεσμό, αλλά και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αργά το απόγευμα, δηλώνουν πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) βρίσκονται μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις που χωρίζουν το χρόνο σε παρελθόν και μέλλον. 

Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς αν έχεις ορθά αποφασίσει σχετικά με μία κατάσταση που μοιάζει να σε περνά σε ένα επόμενο στάδιο ή μήπως εθελοτυφλείς και επιλέγεις να βλέπεις φως εκεί που υπάρχουν απλά χαραμάδες. Η πραγματικότητα είναι παρούσα και σου ζητά να συμπορευθείς μαζί της, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τα βάρη αυτής της ευθύνης. Η εύκολη λύση του να μεταθέσεις αρμοδιότητες σε άλλους είναι παρούσα, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να αποφασίσεις αν θα δείξεις ένα πρόσωπο που συμβαδίζει με την ωριμότητα σου ή θα συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι παιδιάστικα. 

Η σημερινή ημέρα είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τον εσωτερικό σου θυμό, τον οποίο καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και ωριμότητα. Είναι πολύ εύκολο να ρίξεις ευθύνες σε τρίτα πρόσωπα, να βρεις λόγους για να πετάξεις από πάνω σου υποχρεώσεις που σε βαραίνουν, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να κατανοήσεις πως θα δημιουργείς απόσταση από άτομα που δεν υπάρχει λόγος να γίνετε αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Καλύτερα να εξετάσεις τη ρίζα του θυμού σου, που θα σε οδηγήσει στη συμπεριφορά που θα εκδηλώσεις απέναντι σε κοντινά σου πρόσωπα, παρά να δράσεις παρορμητικά και κάπως αυτοκαταστροφικά. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων