Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Ιουν
Με το φοβο του αληθινου σου εαυτου
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 6 Ιουνίου μοιάζει να επηρεάζει το συναισθηματικό κόσμο των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε κομβικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που βιώνεις μία διαπροσωπική σχέση και να χρειάζεσαι χρόνο ώστε να χωνέψεις τις εξελίξεις και τους μετασχηματισμούς που προκύπτουν. Ίσως να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου ώστε να βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τους κινδύνους που βλέπεις μπροστά σου και αφορούν το άγνωστο έδαφος πάνω στο οποίο καλείσαι να περπατήσεις. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις πως κλείνει ένα κεφάλαιο και να προσπαθείς να κάνεις τη μετάβαση με τον πλέον εύκολο τρόπο, ώστε να αποφύγεις τις ισχυρές αναταράξεις που πιθανότατα να προκύπτουν. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σε περάσει μέσα από μία θύελλα με στόχο να βρεις την ηρεμία και ξαστεριά που αναζητάς. Αυτή η διαδρομή δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία που καλείσαι να διαχειριστείς, αλλά είναι απαραίτητο να τη βιώσεις. Μπορεί να τρομάζεις και μόνο στην ιδέα, αλλά στην πορεία θα καταλάβεις πως μπαίνεις σε ένα τούνελ που είναι σε θέση να σε αλλάξει ως άνθρωπο. Θα βιώσεις κριτική από τρίτους, θα περάσεις από προσωπικά ενοχικά συμπλέγματα, θα αισθανθείς λίγος/η για να προχωρήσεις παρακάτω, αλλά όλα τα παραπάνω είναι ουσιαστικά βήματα τα οποία καλείσαι να κάνεις για να φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα του στόχου σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων