Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Ιουλ
Σεληνιακη εκλειψη 16/7/2019
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Ιουλίου στην 24η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποτελεί μία πολύ δυναμική στιγμή για τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Πρόκειται για τη στιγμή της συνειδητοποίησης πως υπάρχει μία μεταμορφωτική πράξη μπροστά τους, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να αγνοήσουν αυτό το γεγονός.

Η έννοια του τέλους είναι παρούσα και δείχνει τα δόντια της σε ανθρώπους που θεωρούν πως μπορούν να έχουν τον έλεγχο του χρόνου. Κάποια κεφάλαια θα κλείσουν με απότομο και βίαιο τρόπο, κάποιες αποφάσεις θα ληφθούν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, κάποιες αλλαγές πορείας είναι πλέον επιβεβλημένες και δεν επιδέχονται άρνηση. Μία κατάσταση που οδηγείται σε αδιέξοδο είναι απίθανο να στρίψει και να πάρει μία διαφορετική κατεύθυνση, γι αυτό καλείσαι να εξετάσεις αν θα παρασυρθείς μαζί της ή θα αποφασίσεις να κινηθείς αυτόνομα προς μία άλλη πορεία.

Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι πολύ έντονη ώστε να περάσει απαρατήρητη, γι αυτό προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο για να βρεις ισορροπία μαζί του. Χρειάζεται να ακούσεις τις ανησυχίες και φοβίες του μέσα σου, γιατί αν επιμένεις να σκέφτεσαι μόνο μέσα από τη λογική, τότε είναι πιθανό να ζεις σε μία μονοδιάστατη πραγματικότητα.

 

Κριός

Η έντονη και αποφασιστική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να αποδεχτείς το γεγονός πως ένα κεφάλαιο κλείνει χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για να αποτρέψεις αυτή την εξέλιξη. Θα χρειαστεί να αναγνωρίσεις πως το περιβάλλον γύρω σου αλλάζει, πως κάποια γνώριμα πρόσωπα πιέζονται ώστε να περάσουν σε νέα κατάσταση ζωής, με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι και εσύ ο/η ίδιος/α. Κάποιες ασθένειες ατόμων που είναι γύρω σου θα σου χτυπήσουν το καμπανάκι σχετικά με την αλλαγή του δικού σου ρόλου μέσα σε σχέσεις που περνούν σε επόμενο στάδιο ή θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να φύγεις από ένα χώρο που έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον και προοπτικές για εσένα. 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε πιέσει ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να προσθέσεις στη φιλοσοφία σου κάποιες παραμέτρους που θα σε βοηθήσουν να κοιτάξεις προς το μέλλον. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γνώση που έχεις αποκτήσει την τελευταία χρονική περίοδο, να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου και να αποφασίσεις να εκφράσεις την προσωπική σου ματιά απέναντι στα πράγματα. Ίσως να σκεφτείς μία επαγγελματική μετακίνηση ή μεταμόρφωση, να δοκιμάσεις να αφήσεις πίσω σου ένα πατρόν εργασίας που δε σε βοηθά να εξελιχθείς. Ίσως να είναι καιρός να πιστέψεις περισσότερο σε εσένα, χωρίς να ξεχνάς όμως πως δεν μπορείς να λειτουργείς μόνος/η και ως φωτεινός/η παντογνώστης. 

Δίδυμοι

Η σκληρή Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο μπορεί να δίνει τον τόνο σε ένα τέλος που πέφτει σε μία κατάσταση που μοιάζει να σε πιέζει να κοιτάξεις παρακάτω. Ίσως να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας κοντινών σου προσώπων, να αναγνωρίσεις σημάδια ασθένειας ή ακόμα και θανάτου, να αντιληφθείς πως δεν μπορεί να υφίσταται μία ζωή που συνήθισες να έχεις. Αν τελειώνει μία συνεργασία, τότε φρόντισε να μη μείνουν ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες που θα σε βαρύνουν έντονα στο μέλλον. Αν πάλι ολοκληρώνεται μία σχέση, τότε μπορεί να ματώσεις μέσα σου, αλλά παράλληλα θα ήταν χρήσιμο να εξερευνήσεις την πιθανότητα να έχεις κάνει μία επιλογή που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να προχωρήσει πολύ μακριά.  

Καρκίνος

Η δύσκολη Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου μοιάζει με τη στιγμή της συνειδητοποίησης πως υπάρχει και η πραγματική διάσταση της ζωής. Καλείσαι να αφυπνίσεις το έτερο ήμισυ και να του/ης μιλήσεις για τα εμπόδια και τις απαιτήσεις μίας κοινής ζωής. Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με παράπονα από την άλλη πλευρά, σχετικά με την αδυναμία σου να εκφράσεις το συναισθηματικό σου κόσμο. Αν στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι μπροστά σε μία στροφή της καριέρας σου, τότε προσπάθησε να έχεις κοντά σου ένα άτομο που σε στηρίζει και μην παλεύεις να κάνεις τα πάντα μόνος/η. Βρίσκεσαι σε μία κομβική χρονική στιγμή και θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που αποφασίζεις να κάνεις.  

Λέων

Η δύσκολη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κομμάτια της εργασιακής σου καθημερινότητας που δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τον τρόπο που θα ήθελες. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που έχουν μεγάλη επίδραση στην ψυχολογική σου κατάσταση και θα κατανοήσεις πως δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τα πάντα. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με την υγεία σου, προσπαθώντας να θέσεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου. Θα αντιληφθείς πως υπάρχουν βαρίδια στην καθημερινότητα σου, τα οποία δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς ή να τα ντύνεις με μάσκες που κάνουν περισσότερο φιλική την παρουσία τους στη ζωή σου.  

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγεί στο να κατανοήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα κομβικό σημείο της προσωπικής σου ζωής και καλείσαι να επιλέξεις αν θα ακολουθήσεις τη δύσκολη και μεταμορφωτική στροφή. Μπορεί να φοβάσαι να παραδεχτείς πως τρέμεις στην ιδέα της αποδοχής της πρότασης που έχεις στα χέρια σου, αλλά την ίδια στιγμή κατανοείς πως υπάρχει μία πρόκληση που σε βοηθά να ξεκολλήσεις από ένα βαλτωμένο παρόν. Ίσως πάλι να αλλάζει το στάτους της σχέσης σου και να χρειάζεται να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις στο κοντινό σου περιβάλλον, κάτι που γνωρίζεις πως θα αλλάξει τις ισορροπίες στη σχέση σου με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.  

Ζυγός

Η δύσκολη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να ρίχνει τίτλους τέλους σε μία ισορροπία μέσα στον οικογενειακό περίγυρο που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι από τις ευθύνες που αναλαμβάνεις στους ώμους σου. Είναι η ώρα που θα χρειαστεί να αποδεχτείς την απώλεια ενός κοντινού προσώπου, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά, εννοώντας στη δεύτερη περίπτωση πως υπάρχει πλέον ένα κενό στη ζωή σου αφού δεν μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή. Μία σχέση κλείνει, μία καριέρα φτάνει στο τέλος της, μία ζωή σε ένα συγκεκριμένο τόπο τελειώνει και αναζητάς το επόμενο βήμα. Να θυμάσαι πως δεν είσαι άτρωτος/η και πως ο χρόνος μπορεί να σε νικήσει αν επιμένεις να αγνοείς πως κυλά μόνο μπροστά και ποτέ προς τα πίσω.  

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα μοιάζει να σε βοηθά να ξεσκεπάσεις τη σκέψη άλλων προσώπων γύρω σου μέσα από κινήσεις που κρύβουν πολλά περισσότερα σε σχέση με όσα αναδεικνύουν. Μπορείς να παραπλανήσεις τον κόσμο γύρω σου και να πεις τα πράγματα που θέλουν να ακούσουν, χωρίς όμως να ξεσκεπάζεις την αλήθεια όπως αυτή είναι μέσα στο μυαλό σου. Ίσως να καταλάβεις πως θα χρειαστεί να αναιρέσεις κάποια λόγια που έχεις πει πριν από πολύ καιρό, να διορθώσεις κάποιες ατέλειες στα λεγόμενα σου. Τέλος, είναι καιρός να επιδιορθώσεις τα ελαττώματα στη σχέση σου με άτομα του συγγενικού κύκλου και να γυρίσεις σελίδα σε αυτές τις σχέσεις.  

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να σε τρομάξει, κυρίως μέσα από τη δυναμική της στον τομέα των οικονομικών σου. Είναι πιθανό να καταλάβεις πως κλείνει ένα κεφάλαιο χρηματικής εξάρτησης από μία πηγή, να τελειώσει μία συνεργασία σου ή να χρειαστεί να μετατρέψεις τα κεκτημένα σου σε μία νέα μορφή. Ίσως να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν μεγάλα οικονομικά εμπόδια γύρω σου, τα οποία επηρεάζουν και το δικό σου μικρόκοσμο, με αποτέλεσμα να κατανοείς πως θα χρειαστεί να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Η συγκεκριμένη έκλειψη ζητά από εσένα να αποδείξεις πως διαθέτεις δυναμική βαθιά μέσα σου, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις τη ροή μίας κατάστασης που σε οδηγεί σε γκρεμό. 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας θα αντιληφθείς πως μία κατάσταση που θεωρούσες πως μπορούσες να ελέγξεις, έχει πάψει να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Η σχέση σου φαίνεται να περνά σε μία νέα κατάσταση και να χρειαστεί να δείξεις εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σου, ακόμα και αν αυτές είναι πιθανό να μοιάζουν αρκετά πρόωρες ή ριψοκίνδυνες για πολλούς γύρω σου. Ίσως πάλι να κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο ζωής και να χρειαστεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αφού προκύπτουν σωματικές ή πνευματικές δυσκολίες ώστε να ενταχθείς ομαλά στα νέα δεδομένα. Κάτι πάνω σου αλλάζει και χρειάζεται να το χωνέψεις, γιατί διαφορετικά μοιάζει να κινείσαι με ταχύτητα προς τον γκρεμό.  

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί μία χρονική στιγμή που θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τον τομέα της υγείας σου, ακόμα και αν θεωρείς πως μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες ενοχλήσεις χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα μαζί τους. Πιθανότατα να είναι καιρός να εξετάσεις ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, να δώσεις σημασία σε ενοχλήσεις που υπάρχουν και δεν μπορείς να επιμείνεις να τις αγνοείς. Ίσως πάλι να υπάρχουν δυσλειτουργίες στον τομέα της δουλειάς σου, με αποτέλεσμα να προκύπτουν προβλήματα που ξεκινούν από περιστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να συνδέσεις μαζί τους. Είναι καιρός να καθαρίσεις το περιβάλλον που κινείσαι, γιατί έχεις μαζέψει πολλές άχρηστες πληροφορίες τις οποίες δε χρειάζεσαι.  

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργεί τριβές στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, έχοντας όμως ως στόχο να ξεκαθαρίσεις κάποιες περιστάσεις που καταφέρνουν να ρίχνουν επίμονες σκιές στο δρόμο σου. Θα χρειαστεί να κάνεις μία κουβέντα με φίλους και γνωστούς ώστε να ξεκαθαρίσεις τις αποφάσεις που έχεις λάβει και αφορούν την προσωπική σου ζωή, να δώσεις σε κόσμο γύρω σου να καταλάβει πως έχεις οδηγηθεί σε συνειδητοποιήσεις τις οποίες απλά δεν έχεις γνωστοποιήσει ακόμα. Σε κοινωνικό επίπεδο, καλείσαι να επαναπροσδιοριστείς και να ενημερώσεις για τον καινούργιο ρόλο που αναλαμβάνεις, κάτι που βέβαια θα αλλάξει και τις ισορροπίες σε γνωριμίες που έχεις ή επανακάμπτουν από το παρελθόν στη ζωή σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων