Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Ιουν
Μια πραξη ευθυνης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα την Παρασκευή 7 Ιουνίου και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο νωρίς το πρωί θα μπορούσε να φέρει μία αναταραχή σε θέματα κτήσεων και συναισθημάτων στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ημέρα σου θα ξεκινήσει με μία αναταραχή την οποία καλείσαι να ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις με την πάροδο του χρόνου. Θα χρειαστεί να έρθεις σε άμεση επαφή με τα συναισθήματα σου και να προσπαθήσεις να αντιληφθείς μήπως λειτουργείς εγωιστικά και ανταγωνιστικά σε διαπροσωπικές σχέσεις που αναζητούν τα πατήματα τους. Πιθανότατα να καλείσαι να γίνεις η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων σε καταστάσεις που ζορίζονται να παραμείνουν σταθερές και ζωντανές, χωρίς όμως αυτό να είναι μία εύκολη διεργασία, αφού θα πρέπει να λειτουργήσεις συμβιβαστικά σε περιστάσεις που κινούνται στα άκρα. 

Η σημερινή ημέρα όμως ζητά από εσένα να ανακαλύψεις στιγμές που μπορούν να προσθέσουν χαρά σε αυτή, να εντάξεις χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να βρίσκεις λόγους να κοιτάζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα λάβεις αποστάσεις από ανθρώπους που κουβαλούν αρνητική ενέργεια πάνω σου, να απομακρυνθείς από περιβάλλοντα που μοιάζουν με χώρους σήψης. Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να στρέψεις το βλέμμα ή και το κεφάλι σου προς μία άλλη κατεύθυνση και να πάψεις να ενδιαφέρεσαι για τα πρόσωπα που απομακρύνεις από το οπτικό σου πεδίο, κάτι που όμως δεν μπορεί να είναι μία απόφαση της στιγμής, αλλά μία βαθιά συνειδητοποιημένη πράξη ευθύνης προς εσένα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων