Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Ιουν
Η τεχνη της συνδιαλλαγης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό την Τετάρτη 12 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει το μεγάλο τετράγωνο στον άξονα των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και το Νότιο Δεσμό από τον Αιγόκερω, θέλοντας να αποδείξει πως μερικές ισορροπίες είναι αδύνατο να λειτουργήσουν. 

Η προσπάθεια σου ώστε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις μοιάζει αδύνατη, αφού υπάρχουν άτομα που έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν ούτε εκατοστό από τις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα συμβιβασμού. Μπορεί να θεωρήσεις πως ο διάλογος είναι σε θέση να κάμψει τις αντιστάσεις αυτών των ατόμων, αφού πιστεύεις πως η λογική ματιά απέναντι στα πράγματα θα αναδείξει την ικανότητα σου να πείσεις, αλλά υπάρχουν περιστάσεις στις οποίες έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που λειτουργεί ως αδιέξοδο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πιστέψεις πως έχεις απέναντι σου έναν τοίχο που δεν πρόκειται να καμφθεί, όσο και αν προσπαθήσεις να λειάνεις τις αιχμηρές γωνίες του. 

Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσες να αφήσεις στην άκρη τη λογική και το διάλογο και να προσπαθήσεις να κάμψεις τις αντιστάσεις μέσα από την έννοια της συναισθηματικής χειραγώγησης. Μία τέτοια φράση θα μπορούσε να σε ενοχλήσει, αφού θεωρείς πως χάνεις την ανθρώπινη υπόσταση σου όταν αποφασίζεις να εφαρμόσεις τέτοιες μεθόδους. Μία τέτοια πρακτική όμως θα μπορούσε να έχει και θετική απήχηση, αν αντιληφθείς πως στην πραγματικότητα η άλλη πλευρά έχει κλειστεί στον εαυτό της επειδή δεν αισθάνεται καμία ασφάλεια να βρίσκεται δίπλα σου και να ξεδιπλώσει τον εαυτό της. Προσπάθησε λοιπόν να λιώσεις τους πάγους μέσα από τη συναισθηματική εξάρτηση που μπορείς να προκαλέσεις και μετά να προχωρήσεις και στο διάλογο που θεωρείς πως θα έπρεπε να είναι η πρώτη σου επιλογή σε συνθήκες αδυναμίας συνεννόησης.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων