Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html13
Ιουν
Αναταραχη
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό την Πέμπτη 13 Ιουνίου και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα προκαλέσει αναταράξεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο χωρίς να είναι γνωστή η διέξοδος από αυτές. 

Η δύναμη του ενστίκτου είναι και πάλι παρούσα και προσπαθεί να αποδείξει πως μπορεί να επιβάλει τους κανόνες του παιχνιδιού, αγνοώντας την προσπάθεια του μυαλού να κινήσει τα νήματα. Θα έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες διαθέσεις και επιθυμίες σου, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως κάτι τέτοιο σε φέρνει σε αντιπαράθεση με ζητήματα που στηρίζονται σε υπάρχουσες καταστάσεις του οικονομικού τομέα της ζωής σου. Θα θελήσεις να ανατρέψεις υπάρχοντα δεδομένα, κάτι που θα προκαλέσει ερωτηματικά αλλά και αμφιβολίες σε πρόσωπα που μοιράζεστε σκέψεις και σχέδια. 

Ίσως πάλι να προκύψουν αρκετά έξοδα, να νιώσεις πως δεν έχεις τον έλεγχο των χρημάτων σου, κάτι που θα σε αγχώσει και θα σε κάνει να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Μπορεί να λειτουργήσεις έντονα αμυντικά, να θελήσεις να επιτεθείς απέναντι σε εισβολείς του προσωπικού σου χώρου ή να αναζητήσεις εκδίκηση. Αυτή μπορεί να προέλθει με κινήσεις που κάνεις με στόχο να τρομοκρατήσεις τους γύρω σου και να αποδείξεις πως μπορείς να αναιρέσεις τις αποφάσεις σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων