Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Ιουν
Συνειδητοποιωντας τα αυτονοητα
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 17ης Ιουνίου στην 26η μοίρα του Τοξότη συμπίπτει με την εποχή που ο Άρης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο αντιμετωπίζουν απέναντι τους τη σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε μία αναμέτρηση πρόσωπο με πρόσωπο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. 

Θα χρειαστεί να ανακαλύψεις πηγές αισιοδοξίας σε μία ζωή που επιμένει να μιλά για το οριστικό κλείσιμο κύκλων και την αναγκαστική διάνοιξη μονοπατιών που θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στο μέλλον. Δεν είναι εύκολο να αναγκάζεσαι να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις των οποίων δεν έχεις τον έλεγχο και σε βάζουν στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση, το σπίτι ή η καριέρα σου δεν έχουν πλέον καμία σχέση με όσα γνώριζες. Αν έχεις στο μυαλό σου το αύριο, τότε είναι καιρός να αρχίσεις να το ξεδιπλώνεις μπροστά σου, θεωρώντας πως βαδίζεις προς μία κατεύθυνση που είναι σε σύμπλευση με την καρδιά και το μυαλό σου. Σαφώς και θέλεις να έχεις και τη βοήθεια της τύχης, αλλά πολλές φορές η τύχη είναι μία τεχνητή παράμετρος που δημιουργείται μέσα από την ένωση των κατάλληλων κομματιών του παζλ τα οποία έχεις στα χέρια σου. 

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειάζεται να κλείσεις με δύναμη πίσω σου την πόρτα καθώς αναχωρείς από ένα περιβάλλον που δεν έχει να σου προσφέρει κάτι περισσότερο. Βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική ενός θανάτου, μπροστά σε μία κατάσταση που δεν έχει πλέον ζωή, με αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον ανόητο να επιμένεις να τη διατηρείς. Μπορεί να θεωρείς πως δε διαθέτεις περισσότερη ανθρώπινη δύναμη ώστε να αντιμετωπίσεις αυτό που σε έχει βρει, γι’ αυτό είναι πιθανό να στρέφεσαι σε μία βοήθεια που θα έρθει από θεϊκές δυνάμεις. Ίσως να αναγνωρίζεις το βαθμό της θνητότητας σου, να κατανοείς πως υπάρχουν όρια τα οποία δεν μπορείς να ξεπεράσεις, με αποτέλεσμα να περιχαρακώνεσαι μέσα σε ένα πλαίσιο διαβίωσης που περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα κομμάτια ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής και πλήρης. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων