Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html17
Ιουν
Μια αλλαγη στην υπαρχουσα πορεια
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τρίτη 18 Ιουνίου μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για τη διευθέτηση θεμάτων πρακτικού ενδιαφέροντος τα οποία έχουν να κάνουν με την προετοιμασία των μεγάλων αλλαγών και μετακινήσεων που θα λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο δίμηνο. 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, τότε θα πρέπει να έχεις αντιληφθεί πως βρίσκεσαι μπροστά σε ανακατατάξεις σε κομβικό τομέα της ζωής σου, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται λεπτομερής και ουσιαστική προετοιμασία. Πιθανότατα να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να προετοιμάσεις τους ανθρώπους γύρω σου σχετικά με τις προεκτάσεις των αποφάσεων που έχεις λάβει, να διαμορφώσεις εκ νέου το σκηνικό της ζωής σου προσθέτοντας σε αυτό παραμέτρους που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα. 

Την ίδια όμως στιγμή, καλείσαι να ενημερώσεις τον κόσμο γύρω σου πως αποχωρείς από σχήματα και υποχρεώσεις που είχες αναλάβει να φέρεις εις πέρας, αφού αποφασίζεις να επενδύσεις τις δυνάμεις σου σε νέες κατευθύνσεις. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως κλείνει ένας κύκλος καριέρας και να ανοίγεις πανιά για μία πορεία που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ακολουθούσες τα τελευταία χρόνια. Ίσως πάλι να νιώθεις έτοιμος/η να πάρεις στους ώμους σου τις ευθύνες που απορρέουν από τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, θέλοντας να ενημερώσεις τον κόσμο γύρω σου πως οι προτεραιότητες σου έχουν πλέον αλλάξει. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων