Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Ιουλ
Μια κινηση ματ
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουλίου στη 10η μοίρα του Καρκίνου μοιάζει με την έναρξη μίας περιόδου διάρκειας τουλάχιστον ενάμισι περίπου μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξουν κινήσεις που δείχνουν πως μία παλιά κατάσταση οδηγείται στο τέλος της, ακόμα και αν αυτό χρειάζεται να γίνει με βίαιο τρόπο. 

Η παράλληλη είσοδος του Άρη στο Λέοντα μοιάζει να θέλει να τονίσει πως ο όρος θερμό καλοκαίρι είναι μία πραγματικότητα που δεν μπορεί να παραμένει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα μοιάζουν με την επέλαση μίας ανεξέλεγκτης δύναμης η οποία είναι σε θέση να ανατρέψει παγιωμένες αντιλήψεις, να αποσυντονίσει ισορροπίες, να οδηγήσει τα πράγματα αντίθετα από την προσωπική βούληση. Η προσωπική θέληση μπορεί να γίνει ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια ανθρώπων που είναι έτοιμοι να ανατρέψουν τις ζωές τους, αρκεί να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως ξεριζώνονται θεμέλια ετών. Είναι η ώρα που κάποιοι θα πάρουν στους ώμους τις ευθύνες της ζωής τους και δε θα ζητήσουν από κανέναν να ακολουθήσει μέσω της βίας και της απειλής, παρά μόνο μέσω της ουσιαστικής προσωπικής θέλησης.

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μοιάζει να ξεκινά τη ζωή κάποιων μέσα από τη δέσμευση απέναντι σε μία σχέση ή συνεργασία που θα μπορούσε να κρατήσει για πολλά χρόνια. Αν έχεις αποδεχτεί τα εμπόδια και τις δυσκολίες, αν πιστεύεις στις εσωτερικές σου αντοχές, να εμπιστεύεσαι την κρίση και τη θέληση σου, τότε δε χρειάζεται να εστιάζεις στους ανθρώπους που στέκονται εμπόδια στα πλάνα σου. Ίσως να έχεις απέναντι σου ψεύτικα αδιέξοδα, να αντιμετωπίζεις προβλήματα που μπορούν να λυθούν ακόμα και μέσα από την αλλαγή του τρόπου σκέψης σου, γι’ αυτό μη διστάζεις. Άγγιξε το πόμολο της πόρτας που θεωρείς κλειδωμένη και θα αντιληφθείς πως είναι ορθάνοιχτη εδώ και πολύ καιρό, περιμένοντας τον/ην τολμηρό/η που θα αρνηθεί να πιστέψει αυτό που είναι κοινός αστικός μύθος.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων