Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Ιουλ
Με σοβαροτητα
Από signingstar

Μία ημέρα μετά την Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 3 Ιουλίου και οι αντιθέσεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζουν να δημιουργούν αρκετή ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις τα νέα δεδομένα που οδηγούν σε μία καινούργια πραγματικότητα, να αντιμετωπίσεις με θάρρος το τέρας της ευθύνης που είναι πιθανό να αναλαμβάνεις. Ίσως να φοβάσαι λόγω του βάρους που κουβαλάς στους ώμους σου, να τρομάζεις λόγω της σκιάς που πέφτει πάνω σου και μοιάζει απειλητική, να αισθάνεσαι πως σε κυνηγά ένας αόρατος και σίγουρα μη συνειδητός εχθρός. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να μεγαλώσεις, να ωριμάσεις, να περάσεις σε ένα καινούργιο επίπεδο μέσα στο οποίο έχεις έναν καινούργιο ρόλο, τον οποίο δεν είσαι βέβαιος/η πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις. Μερικές όμως φορές, υπάρχει συσσωρευμένη και κρυφή γνώση που είναι σε θέση να σε πάρει από το χέρι και να σε οδηγήσει εκεί που καλείσαι να βρεθείς, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου χάρτη με συντεταγμένες. 

Η σημερινή ημέρα όμως θα θέσει και τους κανόνες του παιχνιδιού, μέσα από μία διαδικασία που δεν είναι μία απλή περίπτωση. Θα χρειαστεί να υπακούσεις τις εντολές ανθρώπων που είναι οι μέντορες σου, που αποτελούν την ευκαιρία σου ώστε να λάβεις μαθήματα για τα οποία μπορεί να ευγνωμονείς στο μέλλον. Θα κληθείς να αποδείξεις πως είσαι καλός/η και στο να ακολουθείς τις διαταγές άλλων, έχοντας όμως συνειδητοποιήσει πως αποδέχεσαι την προσωπικότητα τους και δεν είσαι απλά ένα άβουλο ον που ακούει εντολές. Θα χρειαστεί να αποδεχτείς τις ικανότητες σου και να δείξεις πως αντιλαμβάνεσαι την έννοια της ιεραρχίας, μέσα από μία διαδικασία που θα μπορούσε να μοιάζει με την απόδοση ρόλων σε κάθε μέλος της ομάδας στην οποία ανήκεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων