Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ04
Ιουλ
Λαμψη
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η σύνοδος με τον Ερμή και τον Άρη αλλά και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο σηματοδοτούν μία έντονη ημέρα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις ικανότητες καθοδήγησης και ηγεσίας, πέφτοντας όμως παράλληλα στην παγίδα να ξοδευτείς πολύ περισσότερο από όσο θα χρειαζόταν, αφού αναζητάς την κολακεία από τους γύρω σου. Ίσως πάλι να αποκτήσεις ένα έντονα αρχηγικό και καταπιεστικό ύφος απέναντι στα πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι, κάτι που είναι πιθανό να ερμηνευτεί ως επίδειξη  εγωισμού και αλαζονείας, στοιχεία που είναι σε θέση να προκαλέσουν περίεργους χαρακτηρισμούς για την προσωπικότητα σου. Από την άλλη όμως πλευρά, αν παραμείνεις αδρανής και στάσιμος/η, τότε είναι πιθανό να θεωρηθείς λίγος/η και ανεπαρκής, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς άσχημα με τον εαυτό σου. 

Η σημερινή ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξεις την έμφυτη λάμψη που κουβαλάς μέσα σου, αρκεί να αντέχεις τα φώτα γύρω σου. Καλείσαι να έχεις κατά νου πως δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να πράξεις επιτυχώς κάτι τέτοιο, γι’ αυτό φρόντισε να μετριάσεις την επίδειξη δυνάμεων που μπορεί να θελήσεις να κάνεις. Υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις πολύ περισσότερα αν γίνεις η ήρεμη και σίγουρη δύναμη που αναζητούν οι γύρω σου, παρά αν θελήσεις να φανείς πολύ περισσότερο και πιο έντονα από όσο αντέχουν οι γύρω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων